Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stigao i sad treba komsija da mi sredi nesto da izmuwa sa carinom za to mi trebaju pare... u terminalu mi je auto a nismo znali da ce toliko da bude carina pa nemam swe pare zato dajem owaj tako malo....

ljudi video sam jedan triumph u mom gradu (pozarevac) plav,stoji tako godinama, cini mi se da je to model herald, ima li delova za to cudo, da znam da li da gatam coveka da prodaje ili ne?stavicu i koju sliku za neki dan kad ugrabim priliku i vreme pozzzz

ljudi video sam jedan triumph u mom gradu (pozarevac) plav,stoji tako godinama, cini mi se da je to model herald, ima li delova za to cudo, da znam da li da gatam coveka da prodaje ili ne?stavicu i koju sliku za neki dan kad ugrabim priliku i vreme pozzzz

Za svaki automobil delovi se mogu pronaci,naravno potrebno je puno strpljena i naravno novca.Sto se tice engleza,oni imaju jako dobru raspostranjenu mrezu delova za oldtajmere,tako da ne bi trebalo da bude problema.Naravno,pricamo o delovima koji se tamo i nalaze...

Snimljen juče u komšiluku...

206k008.jpg

2nv4fo6.jpg

Uvezen iz SAD kad se deda stric vratio sa parama i poodmaklim godinama. Kupljen na placu u Konektikatu, sa 30 hiljada milja pređenih.... Pokušao stric da ga proda, ali bez uspeha, jer to čudo troši mnogo, papreno je skup za održavanje i slično... Dok je bio na terapiji zbog nekih benignih kancera, nije vozio auto oko godinu dana.... Auto je imao kvar karburatora maja 1998. Popravljan je hladnjak 1999. Imao je lakši udes 2002. i popravljen je efikasno...

Back