Firebird
Zainteresovan član
- Poruka
- 422
Znam da je damNjan, čak sam mislio da sam napisao, ali imam problem sa tastaturom, nekad neće n da apiše, primetio si možda...a ne obraćam pažnju. Izvinjavam se još jednom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez uvrede, za GS previše.
Haj', priznaj, da zarađuješ 100.000 godišnje, npr, ili da ti je stari direktor svijetske banke, zar ne bi dao toliko?Толико може да вреди само у случају да је опточен дијамантима.![]()
Polako, ima scenario po kom i nisi lupio, nemo' se pališ...dobro ljudi. Lupio sam. Otkud znam.
Haj', priznaj, da zarađuješ 100.000 godišnje, npr, ili da ti je stari direktor svijetske banke, zar ne bi dao toliko?![]()
GS nije na prodaju. GS ide u USA. Ali, ako ponudi neko dobre novce, mozda padne dogovor, jer je mnoge gledao, a nijedan mu nije ni do kolena![]()
Drugar je pre nekoliko meseci uzeo GS sa predjenih 11.400 kilometara, svake godine registrovan, od prvog vlasnika, za mnogo manje para.
Kosta 70 tisuca!!! Mora da je lud ako nije original![]()
Drugar je pre nekoliko meseci uzeo GS sa predjenih 11.400 kilometara, svake godine registrovan, od prvog vlasnika, za mnogo manje para.