Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Au, čoveče.... Stvarno, nema čega nema.

Superbird, pošto ja nisam u Srbiji, hajde ti nazovi, raspitaj se... Meni bi eventualno trebala zdrava školjka od W114/5 i W111 i krov sa žiberom (pod uslovom da je zdrav) od W110/W111...
Ostalo su neke sitnice koje bih sam ganjao, ako do toga dođe...da te ne davim dalje...

@Vule... Da, vidim da baš voliš Reponje... Poštovanje za to, i meni su među 3-4 omiljena modela...

Evo i moj skromni doprinos temi:
(prvo priča...)
Popodnevna "rekreacija": sjednem na bicikl i gdje zavrsim... Danas sam slucajno skrenuo sa auto puta, i imam sta vidjeti:
Kuca, pored nje Buba pod najlonom, pored T2 kombi, pored nešto što liči na P 404 ali pod najlonom i ne vidi se dobro s ceste.... pored garaža u kojoj ne mogu naslutiti šta je... i neki novi fiat na prilazu kuci...
Na livadi iza, sredovječni muškarac se igra frizbijem sa dve devojčice, pretpostavka ćerke, eventualno unuke...
A par metara sa druge strane kuće....
ŠOK!
Nisam nijedan vidio zadnjih 5 godina, najmanje.... Pa, da podelim sa vama,
'65-'68 M-B W111 "Heckflosser", 230S:

(izvinite na preteranom oduševljenju, ali zaista se ne mogu setiti kad sam se zadnji put "spotakao" na jednog.... Iako ih je bilo 370.000 nekada, i iako su "Kod Vas" možda češći prizor....)

(vule, Superbird... Šta kažete? :D )

Ako moze - uzimaj! :D

Ja sam Reponju trazio, i trazio, i trazio, i na kraju sam zapalio u neko selo 110 kilometara od Sapca (od kojih je 30 zemljanog puta) po "sigurnoj" informaciji, da bi me tamo sacekala raspala Minika...

Poslednja izmena:
Леп!:ok:
Ако имаш жеље и могућности да га узмеш - узми га. Не могу да просудим овако са слике, али ако има могућности да се спаси - спашавај! Такве прилике се не појављују често, и морају се одмах искористити.:)

Ako moze - uzimaj! :D

Ja sam Reponju trazio, i trazio, i trazio, i na kraju sam zapalio u neko selo 110 kilometara od Sapca (od kojih je 30 zemljanog puta) po "sigurnoj" informaciji, da bi me tamo sacekala raspala Minika...
Pričaj mi o tome....
Леп!:ok:
Ако имаш жеље и могућности да га узмеш - узми га. Не могу да просудим овако са слике, али ако има могућности да се спаси - спашавај! Такве прилике се не појављују често, и морају се одмах искористити.:)
He... Nisam siguran. Nisam uspio doći do vlasnika, smrtovnica (neko mlad) na fasadi, pa mi je bilo neugodno kucati....
Ali, zadnji kraj djeluje kao da je pukao popola, standardno obješen....
Doduše, našao sam sjajnu školjku od W110 (kačim uskoro)
a ima i djelova za komplet W110, ali neću W110, pa ga j....

Tako da počinjem razmišljati o "mesarenju" - W110 šasija se razlikuje po zadnjem veznom limu i motornom prostoru (tj manje više sve s "one" strane kabine....) tako da....
Znam da bi to bio "frankenštajn", i da je svetogrđe, ali kad ne mogu "normalno" dobiti što hoću, a neću kompromis, ostaje mi to kao jedina varijanta.

Pozitivna stvar je što o tim linijama znam otprilike koliko i o sebi samom, tako da bi svaki rez, na kraju, bilo nemoguće primjetiti, po bilo ćemu sem broja šasije (WDB110 nema nijedan W111, ali haj' ti to znaj... :D)

Eto, to je to.... nisam pametan, pomagajte....

cini mi se da sam video u travi w110 ili w111 na putu za kaludjericu posle one pumpe 500-1000m pre par godina ali mislim da vise nije tamo ,jel se neko seca tog auta ili zna sta se sa njim desilo?

Nemam pojma, ako hoces iskreno. Ortak mi posalje poruku "Reponja za 350; 06x/xxx-xxx", ja nazovem i pitam gde je, onda se cujem sa drugarom koji zivi u blizini i on mi kaze da je auto les najstrasniji. To je bilo negde zimus, nisam ni isao da ga vidim.

Ako je ta Kaludjerica kod Tresnje ili kako se vec zove to mesto, onda je u pitanju W110, jako los, bez motora, ali sa siberom, sto je relativno retka opcija.
To bi se eventualno dalo iskoristiti (isjeći), taj šiber, ali, ako stoji u travi bez motora xy godina, vjerovatno je i šiber strunuo do kraja....
A i 350€ je za W110 u leš stanju ipak malo previše... Racionalno gledano, to što ga inače ne daju ispod 1000€ kakva god lešina bio je druga priča...

Sta ima da se ne konta, neko kupio domen i hosting da pravi sajt, instalirao neki template, shvatio da je sve to jedna velika zahebancija i mrzi ga da se zanima sa tim i sad je domen na prodaju...

"Na prodaju oldtajmeri" :)
Konkretno, www.oldtajmeri.com .

Može samo domen, može i hosting, može i započeti sajt (CMS). Vrlo povoljno.
Prvi je na Google!

A, da, kontakt...
E-mail please: dizajn(AT)gmail.com

Da nije slucajno...

p1.jpg

;)

Back