Oldtajmeri

• Začetnik teme Začetnik teme Zagor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne zaboravite da pogledate grupu na fejsu: "Facebook OLDTIMERS", postavite koju sliku, komentar, ili jednostavno se družite sa preko 2500 članova na grupi koji isto kao i vi vole tajmere.

https://www.facebook.com/groups/vuart/?ref=ts

Preporučujem da pogledate i stranu posvećenu mom tajmeru: https://www.facebook.com/chevrolet?ref=ts#!/pages/Chevrolet-FleetMaster/227057920637935

Pozdrav svim oldtajmeristima - VuArt

Cestitka 2012 OLDTIMERS GROUP.jpg

http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=217566

Poslednja izmena:
Nadjoh temu... Ne znam zasto su je odlepili :|

Uglavnom, imam novu pricu.
Drugar ima Bemvea 02, i u oglasima se pojavi jedan 1802 bez papira u Trsteniku. Krsevit do jaja, al ima neke delove koji ovom trebaju najstrasnije, ocemo da odemo da poskidamo sta valja - ocemo.
Zakacim prikolicu i u pola 4 ujutru krenem iz NS, da stignemo tamo do osmice, pa lagano da ga raskopamo, karoseriju sibnemo na otpad i peglaj kuci. Stigao ja do BG-a i smrdiiiiii neki katran, ubija. Dignem haubu, a ono - katastrofa. Sve isprskano uljem, ja se odseko, reko gotovo, otiso motor, pisi propalo.
Upalim auto da probam da provalim gde pisa ulje, al jok, sve normalno. Inace se sve desava negde oko 5 ujutru. Probudim drugara, sacekamo 8 da njegov ortak otvori servis, i sa stek lampom krenemo da trazimo problem. "Kvar" glup da gluplji ne moze biti. Dan pre sam oterao auto da mi steluju ventile, i lik nije dobro namestio dihtung dekle (iako sam se ja isprsio soma i nesto dinara za gumeni origigi Swag). Curilo kod prvog cilindra, i kako sam picio autoputem, vetar duvao i zasrao sve zivo. Uzeo jedini koji su imali u obliznjoj radnji (plutani od 500 din) i resio problem.
Naravno, iz Beograda smo krenuli dalje tek oko pola 11, tako da sam se na kraju u stan vratio oko 10 uvece - akcija od 19 sati.

BMW je stajao na livadi 15 godina i bio kao keks - haubu smo bukvalno otkinuli koliko je sve bilo trulo, zmigavce sam samo izvukao sa sve srafovima, ma haos. Ali, imao je dobre lajsne, kvake, masku, stopaljke, ratkapne i jos sitnih detalja, tako da se svakako isplatilo.

Au vidi ga sto je pozeleneo :D Cestitam na funkciji! :) A znam za taj drugi sajt, sta mislis ko ga je napravio ;)

@WickerMan: ****** matori, veruj mi da sam planirao, ali mi je ta zajebancija sa dihtungom nacisto poremetila sve, tako da sam u Trstenik umesto u 8 ujutru stigao tek u pola dva, i samo mi je bilo da sto pre to odradimo da mozemo da krenemo nazad. Cim opet budem u tvom kraju, javljam se obavezno.

Nadjoh temu... Ne znam zasto su je odlepili :|

Uglavnom, imam novu pricu.
Drugar ima Bemvea 02, i u oglasima se pojavi jedan 1802 bez papira u Trsteniku. Krsevit do jaja, al ima neke delove koji ovom trebaju najstrasnije, ocemo da odemo da poskidamo sta valja - ocemo.
Zakacim prikolicu i u pola 4 ujutru krenem iz NS, da stignemo tamo do osmice, pa lagano da ga raskopamo, karoseriju sibnemo na otpad i peglaj kuci. Stigao ja do BG-a i smrdiiiiii neki katran, ubija. Dignem haubu, a ono - katastrofa. Sve isprskano uljem, ja se odseko, reko gotovo, otiso motor, pisi propalo.
Upalim auto da probam da provalim gde pisa ulje, al jok, sve normalno. Inace se sve desava negde oko 5 ujutru. Probudim drugara, sacekamo 8 da njegov ortak otvori servis, i sa stek lampom krenemo da trazimo problem. "Kvar" glup da gluplji ne moze biti. Dan pre sam oterao auto da mi steluju ventile, i lik nije dobro namestio dihtung dekle (iako sam se ja isprsio soma i nesto dinara za gumeni origigi Swag). Curilo kod prvog cilindra, i kako sam picio autoputem, vetar duvao i zasrao sve zivo. Uzeo jedini koji su imali u obliznjoj radnji (plutani od 500 din) i resio problem.
Naravno, iz Beograda smo krenuli dalje tek oko pola 11, tako da sam se na kraju u stan vratio oko 10 uvece - akcija od 19 sati.

BMW je stajao na livadi 15 godina i bio kao keks - haubu smo bukvalno otkinuli koliko je sve bilo trulo, zmigavce sam samo izvukao sa sve srafovima, ma haos. Ali, imao je dobre lajsne, kvake, masku, stopaljke, ratkapne i jos sitnih detalja, tako da se svakako isplatilo.
Vidim ja nesto mi poznate kuce a i auto,kad ono to u Odzacima kod Trstenika zar ne?ODatle mi je supruga.A znam za tog BMWa,bas sam pomislio koja steta sto propada tu bezveze.

Ево програма 6. годишњег скупа Удружења историчара аутомобилизма, који ће се одржати у суботу 21. априла на Саобраћајном факултету у Београду, Војводе Степе 305:

10.00-14.30 ИЗЛОЖБА ИСТОРИЈСКИХ ВОЗИЛА НА ПЛАТОУ ИСПРЕД ФАКУЛТЕТА
12.00-13.30 ИЗЛАГАЊА ИЗ ИСТОРИЈЕ СРПСКЕ МОТОРИЗАЦИЈЕ - АМФИТЕАТАР НА I СПРАТУ (125)
13.30-14.30 КОКТЕЛ У НАСТАВНИЧКОМ КЛУБУ НА IV СПРАТУ

Списак излагања:

1. Кадилак краљевића Ђорђа - Мирослав Милутиновић
2. Аутомобили и мотоцикли НСУ у Србији - Владимир Веселиновић
3. Значке Аутомобилског клуба Краљевине Југославије - Небојша Ђорђевић
4. Алфа Јанковић - Даниел Томичић (гостујуће излагање из Хрватске)
5. Теретни аутомобили застава 615 и 620 Б - Александар Видојковић
6. Почеци израде надградњи у Ватроспрему - Александар Зајц
7. Божидар Тврдишић и трке на Авалском друму 1927. - Небојша Ђорђевић

Са жељом да скуп сваке године добије на квалитету и значају, УИА је одлучило да ове године лимитира скуп на возила која по званичној категоризацији ФИВА (међународна федерација за старовременска возила) спадају максимално у категорију Ф (возила произведена до 31.12.1970). Како је жеља организатора да скуп добије још јачи међународни карактер (прошле године је било десетак возила из осам земаља, укључујући и Србију), одлучено је да возила из иностранства могу да буду и млађа, с обзиром на пут који треба да превале. Такође, организатор узима за право да позове и нека млађа возила која по неким критеријумима, по мишљењу организатора треба да се појаве на скупу. Очекује се да ће на овај начин бити уведено мало више реда на платоу Саобраћајног факултета, на који ће бити пуштана само возила која су позвана и која ће бити замољена да се строго придржавају сатнице доласка, како би се избегла јутарња гужва приликом доласка.

Биће неколико интересантних премијера, а само из Бугарске је најављен долазак осам возила. Такође се очекују возила из Румуније, Словачке, Италије, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине...

Svake godine bude dosta zanimljivih vozila, a i predavanja (koja nazalost najveci broj ljudi preskoci) su odlicna. Ko moze nek dodje, nece se pokajati.

sramota me priznati al' ja nsiam ni znao da ima bilo kakvih predavanja i to :rumenko:

bio u prolazu, video neke automobile i reko da vidim ja o chemu se tu radi :D

proshao, pregledao ih sve lepo i zapalio... :mrgreen: ... izgleda da ipak nisam ono bash bash pravi :rumenko:

hahahhaha... a i ti si bio SuperTico? :D

sledeci put pivo neko neshto, nije u redu takvo mimoilazenje :mrgreen:

Back