Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Ima još jedna!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošteno da ti kažem, ne sećam se...Nije baš perfektan, ali je svejedno mljac...
Samo mi još reci da nije dizel... (:
Bilo je i toga ovih dana, veruj...nije se s tim šaliti... ):Јел' га то терају у старо за ново?![]()
Potpis.Шта ти је ауто, пре бих дао 50000 за овај него за неки нови МБ.![]()
Eh, ostaje da se nadamo...Pošteno da ti kažem, ne sećam se...
@Firebird: Sta bode oci na crvenoj W116?![]()
Videćeš, možda već ove godine... (;У те две Мечке су стварно мама и тата, много су ми лепше од 123-ки (мада досад још нисм видео такву ствар каква је сређена 123-ка Турчибалд).
Na autobuse su išle štopaljke od W116 (znam, imam ih bruku, neke je ujak skidao i sa rasturenih W116-ki... ), jedina razlika je napon - 12v i 24v, što se rešava pločicom... (:116 je S-klasa iz zlatnog doba Mercedesa - hromirani branik je skup, aj da stavimo dupli, profili na lajsnama su haos za napraviti, stopaljke i farovi na W123 su veliki, al ovde su jos veci (isli i na autobuse!), velur, koza, drvo... ma pizdarija.
@Firebird: Sta bode oci na crvenoj W116?![]()
Daa...stvarno bode oči, a bruka ih nema (@Superbird: plus što se nalazi na svakom ćošku, tipa pekare, znaš i sam...Da nije to sto fali lajsnica iznad farova?![]()
Caravelle, poprilično upropašćena branicima i felnama. Šteta!![]()
Original!sta je sa branicima? gledao sam po netu, deluju mi kao originalni.... felne su prica za sebe...ne znam sta mu/joj bi da ih stavi....