- Poruka
- 201.069
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CrnoCrno ili belo , nocni sokole druze?
Meni vino generalno smeta .. aritmije.Crno
od belog se napijem kao tinejdzer
legenda kaze da sam smuvao jedmom tako neku devojku
ali posle se toga nisam secao
![]()
Onda cu i ja deci belogMeni vino generalno smeta .. aritmije.
Malo belog mogu....
Sneg i nije los...Fali još samo sneg...![]()
Tužna sam jer ga nema, obožavam sneg.. onaj što škripi pod nogama kad hodaš i sija. I tada volim kuvano vino da popijem, sa cimetom...Sneg i nije los...![]()
Evo spremnog vina ovdeTužna sam jer ga nema, obožavam sneg.. onaj što škripi pod nogama kad hodaš i sija. I tada volim kuvano vino da popijem, sa cimetom...
Odje ga ima I previse...a crno kuvano me skoro bas podiglo iz neke poluprehlade doduse uzo Sam jos I caj sa rumom I onaj sour whiskeyFali još samo sneg...![]()
A gde si ti, ako nije tajna?Odje ga ima I previse...a crno kuvano me skoro bas podiglo iz neke poluprehlade doduse uzo Sam jos I caj sa rumom I onaj sour whiskey
U Svedsku juce bese nekih cirka -12 kad ustadohA gde si ti, ako nije tajna?
Ne znam gde si, ali ti zavidim zbog snega, nedostaju one prave, bele zime.Odje ga ima I previse...a crno kuvano me skoro bas podiglo iz neke poluprehlade doduse uzo Sam jos I caj sa rumom I onaj sour whiskey
Lepo jeste Jos kad se osvetli kuca cela onako spolja I iznutra sa sve nekim ukrasima lepim to bas vole ovde da rade...idila basNe znam gde si, ali ti zavidim zbog snega, nedostaju one prave, bele zime.
Nisam imala pojma .... niti ikada bila tamo .U Svedsku juce bese nekih cirka -12 kad ustadoh
Pa bani sta da ti kazemNisam imala pojma .... niti ikada bila tamo .
Jeste li vec ukrasili kucu dvoriste?jeste Jos kad se osvetli kuca cela onako spolja I iznutra sa sve nekim ukrasima lepim to bas vole ovde da rade...idila bas
Pa bani sta da ti kazem![]()