- Poruka
- 50.532
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vreme ti je da okrenes avatar

U lezanjevreme ti je da okrenes avatar![]()

Pre par godina zasadio 2 drveta i to na 3m da bi okacio onu mrezu za spavanje i nikako da krenu. Uvek se jedna osusi pa menjam...nema mi od lezaljke nista, barem u ovoj decenijiNisam iznenađena!
E sad sam sve i videla i čula!![]()
Na poslu, gde bih ja bila. Šta ima kod tebe?Gde si @Red
Evo suzica mi se skupila u uglu oka sad.Pre par godina zasadio 2 drveta i to na 3m da bi okacio onu mrezu za spavanje i nikako da krenu. Uvek se jedna osusi pa menjam...nema mi od lezaljke nista, barem u ovoj deceniji![]()
,,cccccPre par godina zasadio 2 drveta i to na 3m da bi okacio onu mrezu za spavanje i nikako da krenu. Uvek se jedna osusi pa menjam...nema mi od lezaljke nista, barem u ovoj deceniji![]()
nemam ni pojma da si zaposlena ... super...Na poslu, gde bih ja bila. Šta ima kod tebe?
Šta ćeš tamo opet?Na poslu, gde bih ja bila. Šta ima kod tebe?
Samo negativna energija na poslu ... rad od kuce zakon...Šta ćeš tamo opet?
Radiš iz kuće?nemam ni pojma da si zaposlena ... super...
ja kod kuce pored radijatora laptopa telefona ...
Ma ne pitaj, imam gazdaricu, ne daj bože nikom. Evo, prevrće očima i tera me da radim.nemam ni pojma da si zaposlena ... super...
ja kod kuce pored radijatora laptopa telefona ...
Ja tako već nekih 10-ak godina i neću da menjam.Samo negativna energija na poslu ... rad od kuce zakon...

Rekla gazdarica da moramo.Šta ćeš tamo opet?
sad bih je opsovao, ali sam nešto fin danas...Rekla gazdarica da moramo.
.. cuvaj zdravlje, ozbiljno ..Rekla gazdarica da moramo.
Pozdravi jeMa ne pitaj, imam gazdaricu, ne daj bože nikom. Evo, prevrće očima i tera me da radim.
E sad sam stvarno sve i videla i čula.ali sam nešto fin danas...

Ma opušteno, ja sam ta gazdarica, nego se zezam... cuvaj zdravlje, ozbiljno ..
To je okej onda ...Ma opušteno, ja sam ta gazdarica, nego se zezam.
dobro si se udala?Pa i nije, goru sebi nisam mogla da nađem, ali šta da se radi.To je okej onda ...
Isto sam udata ko kad si bila tu.dobro si se udala?