" Old and young " veze

Serizuela

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
254
Svedoci smo da u Srbiji niče novi trend a to su veze starijih muskaraca i mladih devojaka. Sve česće se ove veze potpuno ogoljuju a do nedavno su bile pod okriljem tajnosti i tabu tema međutim malo po malo se mogu primetiti parovi gde je muškarac mnogo stariji od svoje devojke pa razlike idu i preko 50 godina.
U Srbiji su veze bile česte gde je razlika u godinama oko 20 ali sada primećujemo novi trend, razlike su sve veće, pa da li je to kriza kod mlađih muškaraca ili interes, da li ove devojke padaju na šarm starih ljudi a svojih novih momaka.
Primećujemo često da stariji ljudi unose dosta strasti i ako im devojka ne uzvrati ljubav umeju da se late oružija pa sve češće imamo slučajeve da ubijaju mlade devojke.
Kakvo je vaše mišljenje i da li ove veze polako postaju " trademark" Srbije jer postaju sve češća pojava i sve manje tabu tema?

images 11.jpeg
images 12.jpeg
Funny-picture-newsmediaimages1.jpg
old-man_young-latin-girl_couple_love_.jpg
older-man-younger-woman.jpg

Poslednja izmena:
Svedoci smo da u Srbiji niče novi trend a to su veze starijih muskaraca i mladih devojaka. Sve česće se ove veze potpuno ogoljuju a do nedavno su bile pod okriljem tajnosti i tabu tema međutim malo po malo se mogu primetiti parovi gde je muškarac mnogo stariji od svoje devojke pa razlike idu i preko 50 godina.
U Srbiji su veze bile česte gde je razlika u godinama oko 20 ali sada primećujemo novi trend, razlike su sve veće, pa da li je to kriza kod mlađih muškaraca ili interes, da li ove devojke padaju na šarm starih ljudi a svojih novih momaka.
Primećujemo često da stariji ljudi unose dosta strasti i ako im devojka ne uzvrati ljubav umeju da se late oružija pa sve češće imamo slučajeve da ubijaju mlade devojke.
Kakvo je vaše mišljenje i da li ove veze polako postaju " trademark" Srbije jer postaju sve češća pojava i sve manje tabu tema?

Pogledajte prilog 357955Pogledajte prilog 357956Pogledajte prilog 357957Pogledajte prilog 357958Pogledajte prilog 357959

Sve je to zbog toga što je žena u reproduktivnom dobu dosta manje od muškaraca, tako da mogu da biraju bogatije, a opet oni stariji muškarci i nemaju drugu mogućnost nego da se žene dosta mlađima.

Šalu na stranu, ali ako se pogeldaju oglasi na internetu "ona traži njega" videćeš da uglavnom oglase daju trandže. Postali smo jako perverzni.
Ja mislim da je kriva vlast koja je dozvolila da SPC postane jedinstvena sa državom čime su donešeni suludi zakoni i stvoren kulturni obrazac po kome je neprihvatljivo sve što nije u skladu sa propisima SPC ali samo u oblasti muško-ženskih veza.
Krađa i materijalno bogaćenje je, naravno, sasvim normalna stvar za SPC.

Srbi generalno ne vole mnogo da rade. Samim tim ni Srpkinje.
Najlakše će obezbediti stambeno pitanje ako se uda za dedicu kojem je ostalo još pet-deset godina života.
On srećan što našao mlađu, ona srećna što je našla kuću. I on joj prepiše.
A zašto se to toliko dešava - pa zbog onih silnih sponzoruša koje zvrndaju po rijalitijima.
I pre je to postojalo, samo je sad postalo normalno pa niko ne oseća potrebu da išta sakrije.

Pogledajte prilog 357955Pogledajte prilog 357956Pogledajte prilog 357957Pogledajte prilog 357958Pogledajte prilog 357959

Nije to Srpski trend i nije uopšte novi. Već smrdljivi američki i zapadni. Promocije društvenih bolesti i ostale gadosti su zasmrdele upravo sa zapada.

Toliko je to uzelo maha u Srbiji...da si uspela da nađeš samo fotke stranih parova:D

Stariji muškarac + mlađa žena su potpuno prirodan spoj, zato ih je uvek i bilo a obrnuto jako retko.

- - - - - - - - - -

Nije to Srpski trend i nije uopšte novi. Već smrdljivi američki i zapadni. Promocije društvenih bolesti i ostale gadosti su zasmrdele upravo sa zapada.

I pre 1000 godina kad je sprski kralj ženio tinejdžerku ( kao i svi drugi evropski kraljevi ) , to je bio "američki trend" ?

Не знам, ја баш ретко виђам такве случајеве...највећа разлика код неког пара, који су и моји пријатељи, је седам година, наравно мушкарац је старији. Али ове екстреме од по тридесет-плус година разлике нисам.

Не знам, ја баш ретко виђам такве случајеве...највећа разлика код неког пара, који су и моји пријатељи, је седам година, наравно мушкарац је старији. Али ове екстреме од по тридесет-плус година разлике нисам.

Naravno da se retko viđa, jer nije klasika u današnje vreme, ako se osvrneš u sopstvenoj okolini. I više je toga bilo ranije nego danas. Ko živi sa nosom u tabloidima, kapira da je to najčešća pojava.

Pre hiljadu godina to nije niko nametao i promovisao, kao danas. U to vreme kraljevi su se ženili prvenstveno iz političkih razloga.

Ako se danas išta promoviše to je sumanut i beskoristan tip žena ( ničemu na svetu ne služe nego da prave selfije za magazine, pokazuju vagine...i čekaju mušterije ;) )

Nisam u medijima primetio nikakvu promociju "uparivanja" po godinama itd. Možda jedino diskretnu "preporuku" za intenacionalne i međurasne šeme , bar što se Blica tiča a i američkih filmova ( međurasne šeme).
Modni lobiji promovišu nakaze kao "manekenke" tako da mi u glavi već sinonim za manekenku - nekakva anorektična dvometrašica s bangavim koščatim telom i vilicom.

Nisu imali toliko medijskog prostora, neta i sl.
Ženili su se kraljevi tako, ali ne samo kraljevi, već i običan narod.

Baš me zanima kako je u to vreme bio uvažen i poštovan homoseksualac? Kako bi recimo Hju Hefner bio "faca" ...

- - - - - - - - - -

Ako se danas išta promoviše to je sumanut i beskoristan tip žena ( ničemu na svetu ne služe nego da prave selfije za magazine, pokazuju vagine...i čekaju mušterije ;) )

Nisam u medijima primetio nikakvu promociju "uparivanja" po godinama itd. Možda jedino diskretnu "preporuku" za intenacionalne i međurasne šeme , bar što se Blica tiča a i američkih filmova ( međurasne šeme).
Modni lobiji promovišu nakaze kao "manekenke" tako da mi u glavi već sinonim za manekenku - nekakva anorektična dvometrašica s bangavim koščatim telom i vilicom.

Eto ti recimo jednog primera.

Sada imamo TV i internet pa se to sve vise vidi.
Mislim da je Konfucije imao zenu 60 godina mladju od sebe.
Ranije je bilo kako roditelji kazu i devojke su prolazile gore od momaka u tom slucaju jer su bile prisiljene da se udaju za nekog dosta starijeg.

Sada ne znam sta sve moze da navede devojku da se uda za nekog ko je vise nego duplo stariji od nje. Nije tolika kriza da ce umreti od gladi ako se ne uda za dedu sa deviznom penzijom.

Sada imamo TV i internet pa se to sve vise vidi.
Mislim da je Konfucije imao zenu 60 godina mladju od sebe.
Ranije je bilo kako roditelji kazu i devojke su prolazile gore od momaka u tom slucaju jer su bile prisiljene da se udaju za nekog dosta starijeg.

Sada ne znam sta sve moze da navede devojku da se uda za nekog ko je vise nego duplo stariji od nje. Nije tolika kriza da ce umreti od gladi ako se ne uda za dedu sa deviznom penzijom.

Pa sad, te šeme sa 30+ godina razlike su degutantne ali realno , mislim da je neminovnost da žene budu sa starijima, posebno danas.
Novije generacije su do besmisla razmažene, egoistične i nesposobne za život. Svi traže sve, ubeđeni da zaslužuje sve ali realno ne daju ništa. Treba vremena da život to lepo izlomi, izleči i dovede u red. Ali biološki sat ne hebe novu modu i neće da čeka. Dok neka tatina prionceza sačeka nekog vršnjačkog maminog princa da poraste i bude spreman - prošlo vreme za decu.

Zato i moraju da se smuvaju sa starijima ako žele decu, stabilan brak i kvalitetnog oca.

Pa sad, te šeme sa 30+ godina razlike su degutantne ali realno , mislim da je neminovnost da žene budu sa starijima, posebno danas.
Novije generacije su do besmisla razmažene, egoistične i nesposobne za život. Svi traže sve, ubeđeni da zaslužuje sve ali realno ne daju ništa. Treba vremena da život to lepo izlomi, izleči i dovede u red. Ali biološki sat ne hebe novu modu i neće da čeka. Dok neka tatina prionceza sačeka nekog vršnjačkog maminog princa da poraste i bude spreman - prošlo vreme za decu.

Zato i moraju da se smuvaju sa starijima ako žele decu, stabilan brak i kvalitetnog oca.

Za to su krivi roditelji koji se nisu potrudili da vaspitaju svoju decu pa sada imamo to sto imamo.
Suvise su stitili svoju decu od spoljnog sveta i sada ocekuju da urade nesto za sta nisu uopste pripremljeni.

Uvek je bilo pozeljno da muskarac bude stariji od zene, ne znam zasto. :dontunderstand:

Ne vidim svrhu da se devojka uda za coveka koji je 20, 30, 40 ili vise godina stariji od nje. Ko ce voditi brigu o deci kada dodju na svet?
Otac ne moze da juri za detetom jer su ga stigle godine, majka sama ne moze da cuva i malo dete i svog muza koji je jednom nogom u grobu. Kome prvo da donese hranu ili promeni pelenu?

Naravno da se retko viđa, jer nije klasika u današnje vreme, ako se osvrneš u sopstvenoj okolini. I više je toga bilo ranije nego danas. Ko živi sa nosom u tabloidima, kapira da je to najčešća pojava.

Kod nas su ovakve veze daleko izrazenije nego na Zapadu, ja licno znam desetak parova gde je razlika 30+. Znam jednog lika 64 god, debeo, hramlje ali uvek ima lepe i mlade devojke koje vrh izgledaju, nije toliko ni bogat iako ima poziciju. Imam jednu drugaricu od 25 koja se zabavlja sa momkom od 58.
Samo dosta tih veza se krije, ali da devojke sve vise traze stare muskarce to je ocigledno.

Uvek je bilo pozeljno da muskarac bude stariji od zene, ne znam zasto. :dontunderstand:

Da bi žena ispunila svoju prirodnu ulogu, dovoljno je i da dobije prvu mecu a ne mora da bude ni pismena ni neka pčelica. Život muškarca zahteva mnogo znanja. Nekada da bi savladao veštine za lov na mamute, danas da završi neki fakultet ili stekne renome u svom poslu. Toliko je prosto ( posao "provajdera" je zahtevniji nego posao dojilje a to zahteva vreme i trud )

Ne vidim svrhu da se devojka uda za coveka koji je 20, 30, 40 ili vise godina stariji od nje. Ko ce voditi brigu o deci kada dodju na svet?

Otac ne moze da juri za detetom jer su ga stigle godine, majka sama ne moze da cuva i malo dete i svog muza koji je jednom nogom u grobu. Kome prvo da donese hranu ili promeni pelenu?

Ne brini se za nogice i trčanje, juriće ih mlada majka...mnogo je teže nešto naučiti tu decu a to ne može onaj koji je i sam još dete ( danas do 25 je bre predškolski uzrast)
Do 10 godina je potpuno razumno, do 20 je ok ako je njima dobro. Preko toga - treba im naplaćivati kazne za sablažnjivanje javnosti :lol:

Kod nas su ovakve veze daleko izrazenije nego na Zapadu, ja licno znam desetak parova gde je razlika 30+. Znam jednog lika 64 god, debeo, hramlje ali uvek ima lepe i mlade devojke koje vrh izgledaju, nije toliko ni bogat iako ima poziciju. Imam jednu drugaricu od 25 koja se zabavlja sa momkom od 58.
Samo dosta tih veza se krije, ali da devojke sve vise traze stare muskarce to je ocigledno.

A da nije možda zbog toga što mladi momci ne prilaze devojkama?:think:
Srpkinje su poznate po tome da muškarce "priznaju" jedino ako im priđu.

Ne bih rekla, jer mislim bas da mladji muskarci dosta prilaze, ove devojke koje znam imaju ponuda dosta. Ne znam niti jednu lepu devojku licno koja se zali da joj niko ne prilazi.

Istina.
Ali s druge strane i većina startova su u fazonu "Ja sam super, ja sam faca, svršavam sam na sebe ..a sad nudim priliku i tebi da me obožavaš"

Koleginica ima cca 4-5 startova svaki dan ( u radno vreme ) , tako da sam bolje upoznao "romantičnu stranu" srpskih muškaraca nego prosečna Srpkinja :lol:

Back