svidja mi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako...
Te sponozoruse o kim pricate su postojale jos u kamenom dobu. Kada je zenka birala sto veceg i krupnijeg muzjaka iz dva razlgoa prvog da je zastiti, drugog da je nahrani. Znaci da krupni muzija ima vece sanse da ubije i dovuce plen u pecinu i da je nahrani.
Medjutim od kamenog doba do danas dosta toga se promenilo, danas ne treba muzjaku lov vec pun novcanik da ode do hipermarketa da kupi potrepstine.
Citali ste romane od Onere De Balzak do Dostojevskog i u tim vremenima sve najlepse devojke po 18 godina bile bi presrecne ako bi se udale za maotrca od 60 godina ako bi samo bio bogat.
I vi sad posle toliko toga pisete o sponzorsama kao da je to nastalo pre 20 godina.
Pa i za vreme TITA zene birale oficire i doktore ne zbog njihov pameti vec zbog visoke plate.
Samo da me pogresno ne razumete ja sam protiv sponzorusa, prezirem ih i zalim nije lako sa cicom u krevet leci,, ali izgleda to im priroda dala da tako rade.
Управо тако. То им је природа, хоћеш нећеш. Горка истина али преживи се.
Само сам алергичан још увек на оно уцвељено и обавезно "али ја нисам таква..."
Наравно да ниси, љубави.
a poenta teme je
ali ono gore je najzece
* nasao ljubav svog zivota 2 dana nakon dobitka 181 mil*
svi smo mi na neki nacin sponzoruse
da li je platezno sredstvo licnost , lepota , nekretnine ili pare manje je bitno
a kakav cinik dezurac oprosti?
a poenta teme je
jao cika dragstore,bas ste simpaticni
ako bas imas zelju da posedujes jednu zmiju u kuci,idealan ti je loptasti piton