Ola, KraljeVo...jesmo li budni??

Ko reče da je turska?! :lol: Ja to ne pijem već godinama, Jacobs 1 u 1 je moj izbor otkako ne mogu lako da nađem ovseno mleko za kafu. Mislim, ima ga samo u Pekabeti.
Nego, da nabaviš ti lepo flastere i žvake sa nikotinom, da ne kriziraš a da se makar katrana rešiš. Svake srede popodne ti radi u poliklinici, u suterenu pored hitne, savetovalište za odvikavanje od pušenja pa pokušaj tako. :)

Ko reče da je turska?! :lol: Ja to ne pijem već godinama, Jacobs 1 u 1 je moj izbor otkako ne mogu lako da nađem ovseno mleko za kafu. Mislim, ima ga samo u Pekabeti.
Nego, da nabaviš ti lepo flastere i žvake sa nikotinom, da ne kriziraš a da se makar katrana rešiš. Svake srede popodne ti radi u poliklinici, u suterenu pored hitne, savetovalište za odvikavanje od pušenja pa pokušaj tako. :)

Ja pijem 3 u 1 ali opet... ima da lizem te flastere svaki cas,ne bi pomoglo :D salim se,kad budem spreman batalicu,sad trenutno nisam... a nisam znao da ima kod nas savetovaliste za odvikavanje od cigara :think:

O yeah,upravo sam ustao...Iako mi je Skype uključen od sabaha.:)Odlazak na svirku u plažnom Golubu uopšte nisam planirao(zapravo,nisam ni znao za nju)ali ortaku nije trebalo puno da me ubedi.Čarape standardno odlične.:super:Na after sam banuo kod kumašina u Maloj Albaniji,šibnusmo se dobrom kafom i ostali do zore.:DOvo je ujedno i utisak dana.

Back