Ako ce neko da se okuplja, onda dodjite na moj teren! u Valjevo!!!
8)

8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mi nismo normalni, a?Alexandra9:ma svuda se okupljaju bez problema
yu metal, tolkien... samo se ovde prave problemi(pod ~ovde~ smatram samo podforum -tinejdzheri-)
Znam da se stara banda sa LjiK lepo okupljala. Normalni ljudovi. (:
malo razmisli sta si napisala sad gore...kazes da ne volis masovna okupljanja na nevidjeno,a opet poznajes vise od polovine ovde na forumu... :wink:bleach:a mi nismo normalni, a?Alexandra9:ma svuda se okupljaju bez problema
yu metal, tolkien... samo se ovde prave problemi(pod ~ovde~ smatram samo podforum -tinejdzheri-)
Znam da se stara banda sa LjiK lepo okupljala. Normalni ljudovi. (:Pp
kao prvo, lichno nisam za ta grupna okupljanja sa masom gde nikog ne znash.ne plashim se nikoga, plashim se sebe. (8
ovako pojedinachno upoznavanje je super, tako sam upoznala mnogo fenomenalnih ljudi. (: joj, kako zvuchim LoL ali, zaista, kad samo pogledam... (8 moram da priznam da se nijednom nisam razocharala. (:
trudim se ja da razmishljam shto cheshcje, i chini mi se da sam razmishljala kad sam postovala ono gore...Master_Chief:malo razmisli sta si napisala sad gore...kazes da ne volis masovna okupljanja na nevidjeno,a opet poznajes vise od polovine ovde na forumu... :wink:
prichala sam vishe uopshteno. (; ako moram da biram, i ja sam za grupno okupljanje.Kad_LupimLupim:@bleach
Pa, ako cemo pojedinacane susrete, treba poceti sto pre jel... posto nas ima boze sacuvaj, a kombinatorika onda kaze da kad krene svako sasvakim, ima upoznavanje da potraje do kraja godine!