OKUPLJANJE...!

Alexandra9:
ma svuda se okupljaju bez problema
yu metal, tolkien... samo se ovde prave problemi :p (pod ~ovde~ smatram samo podforum -tinejdzheri-)

Znam da se stara banda sa LjiK lepo okupljala. Normalni ljudovi. (:
a mi nismo normalni, a? :pPp

kao prvo, lichno nisam za ta grupna okupljanja sa masom gde nikog ne znash. :p ne plashim se nikoga, plashim se sebe. (8

ovako pojedinachno upoznavanje je super, tako sam upoznala mnogo fenomenalnih ljudi. (: joj, kako zvuchim LoL ali, zaista, kad samo pogledam... (8 moram da priznam da se nijednom nisam razocharala. (:

bleach:
Alexandra9:
ma svuda se okupljaju bez problema
yu metal, tolkien... samo se ovde prave problemi :p (pod ~ovde~ smatram samo podforum -tinejdzheri-)

Znam da se stara banda sa LjiK lepo okupljala. Normalni ljudovi. (:
a mi nismo normalni, a? :pPp

kao prvo, lichno nisam za ta grupna okupljanja sa masom gde nikog ne znash. :p ne plashim se nikoga, plashim se sebe. (8

ovako pojedinachno upoznavanje je super, tako sam upoznala mnogo fenomenalnih ljudi. (: joj, kako zvuchim LoL ali, zaista, kad samo pogledam... (8 moram da priznam da se nijednom nisam razocharala. (:
malo razmisli sta si napisala sad gore...kazes da ne volis masovna okupljanja na nevidjeno,a opet poznajes vise od polovine ovde na forumu... :wink:

joj sad mi pade jos bolja ideja na pamet, jestel culi kad za "skype"(nick mi je "mslavv"), program za telefoniranje preko neta???
Ajde da se cujemo 8) ...
Mislim za sada, dok se ne vidimo... :)

Master_Chief:
malo razmisli sta si napisala sad gore...kazes da ne volis masovna okupljanja na nevidjeno,a opet poznajes vise od polovine ovde na forumu... :wink:
trudim se ja da razmishljam shto cheshcje, i chini mi se da sam razmishljala kad sam postovala ono gore...
elem, da, to sam rekla. znash kako, kad se pojedinachno upoznajesh, birash koga zhelish da upoznash... ne poznajem pola ljudi, poznajem samo one koje sam zhelela da upoznam, koji su zheleli mene da upoznaju i josh + da sam imala priliku za to. (; mnogo toga, dakle, treba... (8
nije stvar u tome da ne volim na nevidjeno... sad kad znam par ljudi, ne bi mi masa bila toliko strashna. (8

Kad_LupimLupim:
@bleach
Pa, ako cemo pojedinacane susrete, treba poceti sto pre jel... posto nas ima boze sacuvaj, a kombinatorika onda kaze da kad krene svako sasvakim, ima upoznavanje da potraje do kraja godine!
prichala sam vishe uopshteno. (; ako moram da biram, i ja sam za grupno okupljanje.
prvo, kracje cje da traje... (8
drugo, sigurno cje biti lepshe (meni josh bolje jer vecj znam neke ljude :pppppppppp)

elem, ponavljam se, prichala sam sve ono uopshteno...
ne znam ni shto postujem na ovoj temi kad nisam bash neshto zainteresovana. (8 gledacju temu, pa ako organizujete neshto... 'cje vidimo... (8

Back