wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
ma imam jos dve nedelje do kraja nastave a keca iz matisha od kog mi zavisi popravni a samim tim i faks tako da cu morati da se odreknem okupa u korist buducnosti
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wild_child:ma imam jos dve nedelje do kraja nastave a keca iz matisha od kog mi zavisi popravni a samim tim i faks tako da cu morati da se odreknem okupa u korist buducnosti
UrosWasHere:E pa to ste bili vi starosedeoci...
Sada su dosli neki novi koji ce i vas da angazuju... :wink:
Sasha85:UrosWasHere:E pa to ste bili vi starosedeoci...
Ja sam bila nova kada sam je prvi put bilo pitanje okupljanja... A vec stara kad je bilo drugi put... I evo sad treci... I nista nikada nije bilo od toga...
UrosWasHere:Sasha85:UrosWasHere:E pa to ste bili vi starosedeoci...
Ja sam bila nova kada sam je prvi put bilo pitanje okupljanja... A vec stara kad je bilo drugi put... I evo sad treci... I nista nikada nije bilo od toga...
Sad si vec baba
Hey :? Mojne ti mojoj zeni da je baba... da te ne bih udavio u onom tvom bazenuUrosWasHere:Sasha85:
Sad si vec baba
Pa da, i druga su vremena bila, drugi svet, drugaciji mozgovi, izgleda ko potpuno drugacija planeta....Sasha85:UrosWasHere:E pa to ste bili vi starosedeoci...
DJ_MaRe:Hey :? Mojne ti mojoj zeni da je baba... da te ne bih udavio u onom tvom bazenuUrosWasHere:Sasha85:
Sad si vec baba
Nikad ja nisam rekao da mi fali nesto... ja sam prezadovoljan... A sto se njenog iskustva tice, sta tebe briga za to...UrosWasHere:Sta ti fali?
Starija gospodja... Iskusna...
Sasha85:UrosWasHere:E pa to ste bili vi starosedeoci...
cega bre??podeli to sa nama pa de se i mi stidimo...Tinar:Ma ne plashim se ja bre, nego sam stidna... ops: