Okupljanje forumaša u Kragujevcu (subota 10. jul)

Vesa_034

Početnik
Poruka
16

Šumadijski strip klub predstavlja

Kragujevac godine nulte

subota 10. jul 2010
Satnica:

Strip dešavanja

Mesto: Dom Omladine

• 16.00 - 17.00 : Berza stripa
    • 17.00 - 18.30 : Strip promocije, Tribina
    • 18.30 - 20.00 : Film "Delamorte, Delamore"

Program vodi: Vladimir Paunović

Potvrdjeni gosti (izdavači):

Bane Kerac
Komiko - Marlowe
Lavirint & Darkvud - Djole
Phoenix Press - Colt & Draskomisterno & Manowar & PR Phoenix pressa (Ana-Marija)

Pokusavamo da stupimo u vezu sa izdavačkim kućama: Beli Put, System Comics i Veseli četvrtak.
Ako ste na forumu JAVITE SE meni na PM :)

Ovo je program sto se tiče stripa, a sto se tiče druženja organizovali smo igranje fudbala i kosarke, odlazak na jezero i uveče u restoranu, uz rostilj i neograničeno piće - gledanje utakmice za treće mesto na SP.

Sport

Mesto: Balon sala FK Šumadija

• 11.00 - 12.00 : Okupljanje
    • 12.00 - 13.00 : Fudbal
    • 13.20 - 14.20 : Košarka

• Večera

Mesto: Kafana/Restoran

• 20.30 - 00.00: roštilj i piće u neograničenim količinama, gledanje fudbala: "SP - meč za treće mesto"

Bitno za forumaše koji ce ostati i na večeri:

Troškovi su 1500 dinara po čoveku - ovo pokriva : iznajmljivanje balona za sportove, piće koje ćemo piti za vreme sporta,strip promocija/strip berze i gledanja filma; pljeskavicu za ručak i meni u restoranu (roštilj, salata i piće no limit) + sa ovim parama ćemo platiti večeru za onih nekoliko gostiju koji će nam taj dan ulepšati promocijama izdanja.
Ako ostane para, organizovaćemo neku lutriju, a sa obzirom da ćemo već do 21.00 znati imali viška keša, a Trafika se nalazi u susedstvu restorana, pobednik/pobednici lutrije će moći da kupe nešto u pomenutoj Trafici za novac koje osvoje.

Naravno, ko dolazi samo na strip-desavanja ne treba da daje novac :)

Stip berza oduhvata kako razmenu, tako i prodaju/kupovinu stripova, zato ponesite svoje stripove kako biste ih razmenili ili prodali.
Nece se naplacivati nikakva provizija za prodaju stripova.

Bane Kerac ce doneti desetak albuma za potpisivanje i crtanje.
Colt donosi svih 6 Caravana, Marlowe svoja izdanja + gomilu promo materijala, plakata...

Pozivam sve forumaše da dodju u Kragujevac da se upoznamo i družimo uz strip, pivo & rostilj i fudbal
cheers.gif

Na moju veliku zalost prekasno sam cuo za ovo :( Je l se planira nesto slicno u buducnosti ?

Планирамо да следеће године (недељу дана пре новосадског ЕХИТ-а) одржимо нову Стрип конференцију.
Потрудићемо се да је изрекламирамо што је могуће више јер се надамо стрип-гостима из иностранства.

Back