- Poruka
- 2.949
Ja ne znam sta ti uopste radis na ovoj temi? Ako imas Hrvatsku, sta ces ovde i sto si stavio Zemun u profil?
Pa Zemun je stari hrvatski grad.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam sta ti uopste radis na ovoj temi? Ako imas Hrvatsku, sta ces ovde i sto si stavio Zemun u profil?

kad će više ta "dogodine" godina![]()
Iznenadjen sam tvojim poznavanjem cirililice ?Vidim da jos niste zaboravili svoje pravo pismo ?
![]()

1941 - 1991
Mislite o tome...

pa nisam Zeusa dileja da sa takvim stupidnim parolama opterećujem misli 

neželim potratiti život ko ti da mislim o tamo nekoj imaginarnoj "dogodine" godinipa nisam Zeusa dileja da sa takvim stupidnim parolama opterećujem misli
![]()
Biće repriza - budi siguran u to,mislite o tome1941 - 1991
Mislite o tome...

Biće repriza - budi siguran u to,mislite o tome![]()
Nijedan narod nema pravo da mu bude ispunjeno ''Svi u jednoj drzavi''. To se cesto brka s pravom na samoopredeljenje. RSK nikad nije bila priznata drzava. Snovi su jedno, stvarnost drugo.
Nesto vas nema u Zemunu,pa se pitam gde ste?
Kakvi snovi? Je li narod u Krajini imao pravo na ista? Pogledaj istoriju, mi smo na ono sto su oni trazili imali pravo koliko i oni, nista manje. Zajedno sa njima smo se borili za prava, posebno politicki, a istini za volju njima je bilo puno teze nego nama i bili su pod puno vecim pritiskom od Madjara. I cim bi se za nesto izborili, oni bi gledali da sve pripisu sebi. Mi smo bili braca u nevolji, a u dobru prijetnja hrvatskim interesima. Da je bilo koji drugi narod mjesto Srba zivio dolje (Jevreji, Madjari, bilo ko), poslje onog sto se desilo u drugom svjetskom ratu, taj narod bi imao posebnu republiku a kasnije i drzavu.
Будућа српска држава од Дунава до Карловца, Огулина, Карлобага и Вировитице.a što mu to bi RSK?
kako ono reče Šešelj, a sad, a šta ćete sad , a kud ćete sad.
bilo bi bolje da se nisu kurcili, sve bi bilo u redu. ne bi morali otići.
To je tvoja pretpostavka, a cinjenica je da recimo ti Madjari koje si pomenuo ne mogu da racunaju na trecinu Rumunije iako su tu u vecini. Zaboravi etnicke granice, kad se drzava rastura svako uzima sta je imao u momentu raspada s tim sto se pod tim racunaju samo formirane teritorijalne jedinice. Rusi su mogli da strpnu recimo deo Litvanije po osnovu toga sto ih je tamo 30%. Nisu to uradili. SFRJ je bila sastavljena od republika i one su ostale kao celina. Mozda smo mi i Hrvati nekad bili braca, ali vise nismo, pomiri se s tim. Sta je nekad bilo u istoriji nema veze, u momentu raspada Hrvatska je bila republika, a Krajina ne, tako da o nekakvoj ravnopravnosti po bilo kom ustavu ne moze biti govora.Kakvi snovi? Je li narod u Krajini imao pravo na ista? Pogledaj istoriju, mi smo na ono sto su oni trazili imali pravo koliko i oni, nista manje. Zajedno sa njima smo se borili za prava, posebno politicki, a istini za volju njima je bilo puno teze nego nama i bili su pod puno vecim pritiskom od Madjara. I cim bi se za nesto izborili, oni bi gledali da sve pripisu sebi. Mi smo bili braca u nevolji, a u dobru prijetnja hrvatskim interesima. Da je bilo koji drugi narod mjesto Srba zivio dolje (Jevreji, Madjari, bilo ko), poslje onog sto se desilo u drugom svjetskom ratu, taj narod bi imao posebnu republiku a kasnije i drzavu.
!Idi se leci brate! Da su hrvati ziveli 100 % zadnjih milijardu godina na teritoriji zapadno od Drine, posle zlocina 1941-1945 su zasluzili da im se uzme sve osim cetri ara oko Varazdina!To je tvoja pretpostavka, a cinjenica je da recimo ti Madjari koje si pomenuo ne mogu da racunaju na trecinu Rumunije iako su tu u vecini. Zaboravi etnicke granice, kad se drzava rastura svako uzima sta je imao u momentu raspada s tim sto se pod tim racunaju samo formirane teritorijalne jedinice. Rusi su mogli da strpnu recimo deo Litvanije po osnovu toga sto ih je tamo 30%. Nisu to uradili. SFRJ je bila sastavljena od republika i one su ostale kao celina. Mozda smo mi i Hrvati nekad bili braca, ali vise nismo, pomiri se s tim. Sta je nekad bilo u istoriji nema veze, u momentu raspada Hrvatska je bila republika, a Krajina ne, tako da o nekakvoj ravnopravnosti po bilo kom ustavu ne moze biti govora.
Mungos....trazis da ti hrvat pruzi bratsku ruku!
Nije to moja pretpostavka, nego medjunarodno pravo. Ta SRH 1991. nije nastala ni iz cega, nego su je rame uz rame stvarali Srbi i Hrvati, kao dva ravnopravna naroda u zadnjih sto i pedeset godina. Puskom, koliko i politickom borbom. Kad su Hrvati nelegalno proglasili nezavisnost od SFRJ, oni su prekrsili sve moguce zakone, medjunarodne i tadasnje drzave. To nema veze sa tim sto im je to uspjelo da cijelu stvar izguraju do kraja.
Na primjer, kad se oni pozivaju na ugovore koje je jos sklapala Kraljevina Srbija, na to imaju puno pravo, iako je to bilo prije sto godina. Dakle, nisi u pravu. I Srbi iz Krajine su imali pravo na isto to koliko i Hrvati, samo su imali tu nesrecu da iz svijet vidi kroz Milosevica.
A to ne ide, svaka čast konstitutivnosti ali 7 posto stanoništva ne može ucjenjivati onih 93