Slučajno sam preskočio ovaj post...
Vidim u kom smeru ide tvoje pisanje, u smeru toga da sam ja sad napisao ili rekao nešto zbog žena, ovih ili onih?
Baš me briga apsolutno... Napisao sam ono što mislim, kao što sad na religiji pišem ono što JA mislim, ne ono što drugi misle ili ono što bi se drugima svidelo. Samo što su meni jasni zakoni životni i kako stvari stoje, kako se odvijaju. Ako si mali zgaziće te veći, to je tako, i nema puno veze sa ženama... To svi rade, kad tip vidi da je žena odlepila, većinom se to koristi, kada žena vidi da može kako hoće, većinom to i koristi, ali za to nisu krivi samo ti što koriste, krivi su i oni koji su dali kormilo drugima i to pravdaju emocijama... Ne, prosto niste dorasli.
I muško sam više nego što ćeš ti za pet života biti...
Nego tebi nije jasno da nisi muško samo kad ženi pukneš šamarčinu ili napišeš da su ku*ve.
Kad vidim koliko žena izdržava muškarce, kako muškarci sve više idu izdepilirani, ogovaraju, kukumavče, nije ni čudo što ste sve više gurnuti na marginu. Skupi muda, druže.
Iako retko ko moze da vidi ovaj moj odgovor ima veze sa temom...
Ovo , tj ovakav forumas nije muskarac.
On je Balkanac.I Balkanke ga vole.Zato misli da je muskarac, a nije.On je animalac, primitivac sa integrisanim primitivizmom pa ga sam ne primecuje.
Kinji slabije od sebe, uvlaci se recima zenama, veruje da mu novac daje za pravo da je u pravu i u onom sto misli, sve su to tipicne balkanske vrednosti.
Ali to je Balkanac a ne muskarac.
Sa druge strane na Balkanu zive i drugaciji muskarci.
Oni koji zenu gledaju kao sebi ravnu, sto Balkanac nikad ne gleda iako prica da jeste, ali mu je uvek trofej.
Ne gleda je ravnu po sposobnostima nego kao bice.
Emancipacija servira zenama podsvesne poruke...
Jedna od podsvesnih je gradjenica od dve reci muskarac-siledjija, koja se cesto upotrebljava u medijima...Tu se lukavo izbeglo svrstavanje svih muskaraca u siledzije, ali vremenom ima isti efekat.
Druga je nasilje nad zenama, pa imate podatke o 600% nasilja nad zenama...tj svaka je zena zrtva bar na 6 nacina u proseku , a van proseka i vise, pa onda sabiraju sve zene zrtve i dodju do 600% stanovnistva...Ali to su medijski trikovi...
Isto se ne primecuje razlika izmedju obezbedjenja i zastite zena i medijskih kampanja...
Da zena koja je ugrozena zna da kad skupi snage da reaguje, sledi postupak koji je uhodan, gde nece ispasti bezvredno bice, to bi trebao da bude cilj.
Kao kad ste bolesni pa hocete kod lekara za neku boljku.Ako vas ismeju 2,3,4 puta zbog dolaska, kod lekara a pri tome vas ugnjetavaju cekanjem i vucaranjem , vi cete stvoriti averziju , bas kao i zena da javno iznosi svoj problem...
Feministkinje ne stite zene , one traze istomisljenike medju zenama, ali i medju muskarcima , a obicno ih nalaze u Balkancima ovog novog tipa kao sto je ovaj ciji post citiram.
A priznajte da bi bilo ruzno stalno govoriti zene-grebatorke, posto skoro sve jesu i jos ih opravdavamo da je to bioloski potrebno radi boljih uslova za decu.A zene grebatorke su daleko gora stvar od sponzorusha, jer sponzorusha se bar trudi da joj spoznor bude sretan, dok grebatorka sushi sve sto moze...
----------------------------------------------------------------------
Nego tema je o agresivnosti, pa da napisemo o tome nesto, a ne o tome kako Balkanac ima kriterijum da si pi...cka ako na zenin samar ne zelis da vratis nego odes u policiju i prijavis je, a tamo ti se svi smeju....
Prelistao sam radi ove statistike, preko 100 filmova koje trenutno imam na racunaru.....
Obicno su komedije, ali ima i akcije i trilera itd...
Nema Tomb Raidera, ali i pored toga imate masu filmova gde su zene supermenke...znaju karate, aikido, prebijaju muskarce po 10 njih, ako su policajke, onda trce , otkrivaju kriminalce, uglavnom su sefice policijskih stanica i slicno.
A onda sam resio da prebrojim filmove u kojima se javlja neprovocirano samaranje od strane zena...
Preko 90 filmova i to samo sto imam i crtace, tipa B movie i slicno gde nema samaranja od strane zena..
Melodrame, ljubavni filmovi, tu je obavezno da ona udari samar kad joj nije po volji, kad ga voli , a on je jurio pa prestao , a ona se predomislila pa on ispao djubre....i dobio samar sto nije ostao solo iako je odbijen...
Onda u poslu kad ona napravi neku tesku zvrcku zbog nesporazuma, onda smeh, a kad on napravi, onda leti samarcina.
I najgore sto u sudskim i detektivskim serijama bukvalno se desava da na poslu sudije, advokati, policajci , lupaju samare muskarcima i to se proprati mimikom ostalih kao zasluzio je ili nije strasno...
Cak ima i sutiranja u noge, kolena, prepone...elektrosokova i slicnog....iz uvredjenosti..
A tek uvredjenosti...Sugestija je da se zena treba vredjati za sve i svasta, da treba da glumata ovo i ono....da joj se svuda treba trcati i ispunjavati i neuravnotezena zelja i zamisao....jer zaboga ona je zena...
A sve ove podsvesne sugestije deluju , i nije glupa ona narodna videla zaba da potkivaju konje pa i ona digla nogu....