Okrutnost zena prema muskarcima

arraone da se objasnjavamo dal si zivotinja ili nisi mozemo, kad smo na neutralnoj teritoriji.
lako cu da te porazim.
za to vreme ako si lavchina ili muskarac, ne skachi u linch, nisam ochekivao, al neka ti.

aj budi msuko prvo

Slučajno sam preskočio ovaj post...

Vidim u kom smeru ide tvoje pisanje, u smeru toga da sam ja sad napisao ili rekao nešto zbog žena, ovih ili onih?

Baš me briga apsolutno... Napisao sam ono što mislim, kao što sad na religiji pišem ono što JA mislim, ne ono što drugi misle ili ono što bi se drugima svidelo. Samo što su meni jasni zakoni životni i kako stvari stoje, kako se odvijaju. Ako si mali zgaziće te veći, to je tako, i nema puno veze sa ženama... To svi rade, kad tip vidi da je žena odlepila, većinom se to koristi, kada žena vidi da može kako hoće, većinom to i koristi, ali za to nisu krivi samo ti što koriste, krivi su i oni koji su dali kormilo drugima i to pravdaju emocijama... Ne, prosto niste dorasli.

I muško sam više nego što ćeš ti za pet života biti...

Nego tebi nije jasno da nisi muško samo kad ženi pukneš šamarčinu ili napišeš da su ku*ve.

Kad vidim koliko žena izdržava muškarce, kako muškarci sve više idu izdepilirani, ogovaraju, kukumavče, nije ni čudo što ste sve više gurnuti na marginu. Skupi muda, druže.

...
nije to mrznja, nego zavist evolucionalnog zakasnelog bica koji tapka i zavidi, da bude kalif umesto kalifa.

muskarac ju je previse voleo, to je nasa kolateralna steta, muska, volimo vas zene, zato i kasnite

Vekovima bez prava glasa, spaljivana na lomači pod optužbom da je veštica ukoliko bi imala mladež na pogrešnom mestu, rađala u štali i odmah terana na njivu - i to je bila žena - zakasnelo biće - ali u društvenoj evoluciji, sa imaginarnim moodima upravo zbog toga, rame uz rame sa plačipichkama koje ne znaju šta će sa svojim nesuđenim udom.

Zašto pišete samo o okrutosti žena?
Ima i drugih slučajeva.
Evo jednog;

Moj komšija od 40kg sa krevetom oženio jednu dondu od 105 kg i 2m visoka. On joj je taman do gornjeg dijela trbuha.
Jednom sam ih vidio na nekoj zabavi da plešu i taman joj glavu zavuče među sise i ko tele otuca gore. To je šou!!!!

Ona radi sve poslove i drugo oko kuće (kosi, cijepa drva, kolje kokoške, ograđuje imanje,ćera vrane, galami na sve živo što joj se primakne i t d)

Onaj jado od muža radi nešto (ćera metlu) kod jednog privatnika i svakoga 15-og dobije neku crkavicu od plate na ruke.
Toga dana ga žena čeka dolje na autobuskoj stanici, uzme mu platu da je ne potroši u kafani, njemu kupi dva piva i ako je pijan pa ne može ići, onda ga
ukrkači na leđa i iznese više od 200m gore uzbrdo do kuće.

Ja joj jednom ponudih da joj platim, da i mene tako jednom ukrkači pa nešće.
Ali onoga jada krkači kad god on oće.

Mit o neznim zenicama polako odlazi - u mit.
sa faktima da muskarci umiru mladji 5+7 godina pre zena, da su skolniji srchanim bolestima uzrokovanim stresom i nezdravim zivotom u brizi i trci, gde rade najteze poslove i povrede na radi fatalni slucajevi su 19:1 na stetu muskaraca, gde su muskarci odgajani da cute i trpe, da pred sudom gube decu i imanje, da su 4:1 skloniji samoubistvu, gde su najvece zrtve nasilja i silovanja, gde je onaj ratnik, muskarac,. zastitnik svog doma , prvi u redovima. da bude ubijen ili ubije da sacuva svoje, ili svoje nbvlize, da se ochuva, da se kroji svoja sudbina zivih.

onaj chije suze nisu dobrodosle, chija se osecanja smatraju za slabost, ghde mora da glumi nindzu i guta bol cuteci, gde svoje sinove vaspitava da cuite i trpe ili ce da bnudu luzeri, nesto sto nijedna zena ni devojcica nema snage ni zelje da shvati..
gde je sve do raka dojke ceo svet posvecen iako rak prostate ima vecu ubitacnu moc, gde alkohol da se pobegne od svega jer ne moze da se podeli da ne bi dobio ruzne epitete...
muskarac koji proba beg kroz osamu ili substance - dobija samo osudu, od svoje majke, oca pa i prijatelja.

a gde je zensko nasilje bolest!
kad baci bebu u kantu, zadavi blizance u kadi itd gadi mise.

postpartum jelte!!!

muski slichan chin je pak najmonstruozniji, gde je zenska pedofilija prostranjenija od muske dok za to muska glava lezi ddsetlecima u zatvoru a zenska bolestina, uredno nasminkana u minicu na sudu tanog glasica osudjena packom po ruci.

gde zene koriste decu za finansijske ili emocionalne interese, bilo para bilo osveta jer je krmkinju i alapachu nego prestao da trpi. pa decu ti drzim, daj pare, crkni.

dok je za muskarca krah njegove porodice tragedija i chesto presudi sebi, zene u ovom kraju chak imaju i zurku.
pare od drzave, alimentacija, nadoknada i pla pa i vise imanja.

naslov je malo naklonjen zenama.

nije to mrznja, nego zavist evolucionalnog zakasnelog bica koji tapka i zavidi, da bude kalif umesto kalifa.

muskarac ju je previse voleo, to je nasa kolateralna steta, muska, volimo vas zene, zato i kasnite[/

Ovo su gluposti, okrutnost nije povezana sa polom. Ti si samo rob socijalnih klisea.

Slučajno sam preskočio ovaj post...

Vidim u kom smeru ide tvoje pisanje, u smeru toga da sam ja sad napisao ili rekao nešto zbog žena, ovih ili onih?

Baš me briga apsolutno... Napisao sam ono što mislim, kao što sad na religiji pišem ono što JA mislim, ne ono što drugi misle ili ono što bi se drugima svidelo. Samo što su meni jasni zakoni životni i kako stvari stoje, kako se odvijaju. Ako si mali zgaziće te veći, to je tako, i nema puno veze sa ženama... To svi rade, kad tip vidi da je žena odlepila, većinom se to koristi, kada žena vidi da može kako hoće, većinom to i koristi, ali za to nisu krivi samo ti što koriste, krivi su i oni koji su dali kormilo drugima i to pravdaju emocijama... Ne, prosto niste dorasli.

I muško sam više nego što ćeš ti za pet života biti...

Nego tebi nije jasno da nisi muško samo kad ženi pukneš šamarčinu ili napišeš da su ku*ve.

Kad vidim koliko žena izdržava muškarce, kako muškarci sve više idu izdepilirani, ogovaraju, kukumavče, nije ni čudo što ste sve više gurnuti na marginu. Skupi muda, druže.

Iako retko ko moze da vidi ovaj moj odgovor ima veze sa temom...

Ovo , tj ovakav forumas nije muskarac.
On je Balkanac.I Balkanke ga vole.Zato misli da je muskarac, a nije.On je animalac, primitivac sa integrisanim primitivizmom pa ga sam ne primecuje.

Kinji slabije od sebe, uvlaci se recima zenama, veruje da mu novac daje za pravo da je u pravu i u onom sto misli, sve su to tipicne balkanske vrednosti.
Ali to je Balkanac a ne muskarac.

Sa druge strane na Balkanu zive i drugaciji muskarci.
Oni koji zenu gledaju kao sebi ravnu, sto Balkanac nikad ne gleda iako prica da jeste, ali mu je uvek trofej.
Ne gleda je ravnu po sposobnostima nego kao bice.

Emancipacija servira zenama podsvesne poruke...
Jedna od podsvesnih je gradjenica od dve reci muskarac-siledjija, koja se cesto upotrebljava u medijima...Tu se lukavo izbeglo svrstavanje svih muskaraca u siledzije, ali vremenom ima isti efekat.
Druga je nasilje nad zenama, pa imate podatke o 600% nasilja nad zenama...tj svaka je zena zrtva bar na 6 nacina u proseku , a van proseka i vise, pa onda sabiraju sve zene zrtve i dodju do 600% stanovnistva...Ali to su medijski trikovi...
Isto se ne primecuje razlika izmedju obezbedjenja i zastite zena i medijskih kampanja...
Da zena koja je ugrozena zna da kad skupi snage da reaguje, sledi postupak koji je uhodan, gde nece ispasti bezvredno bice, to bi trebao da bude cilj.
Kao kad ste bolesni pa hocete kod lekara za neku boljku.Ako vas ismeju 2,3,4 puta zbog dolaska, kod lekara a pri tome vas ugnjetavaju cekanjem i vucaranjem , vi cete stvoriti averziju , bas kao i zena da javno iznosi svoj problem...

Feministkinje ne stite zene , one traze istomisljenike medju zenama, ali i medju muskarcima , a obicno ih nalaze u Balkancima ovog novog tipa kao sto je ovaj ciji post citiram.

A priznajte da bi bilo ruzno stalno govoriti zene-grebatorke, posto skoro sve jesu i jos ih opravdavamo da je to bioloski potrebno radi boljih uslova za decu.A zene grebatorke su daleko gora stvar od sponzorusha, jer sponzorusha se bar trudi da joj spoznor bude sretan, dok grebatorka sushi sve sto moze...
----------------------------------------------------------------------
Nego tema je o agresivnosti, pa da napisemo o tome nesto, a ne o tome kako Balkanac ima kriterijum da si pi...cka ako na zenin samar ne zelis da vratis nego odes u policiju i prijavis je, a tamo ti se svi smeju....

Prelistao sam radi ove statistike, preko 100 filmova koje trenutno imam na racunaru.....
Obicno su komedije, ali ima i akcije i trilera itd...
Nema Tomb Raidera, ali i pored toga imate masu filmova gde su zene supermenke...znaju karate, aikido, prebijaju muskarce po 10 njih, ako su policajke, onda trce , otkrivaju kriminalce, uglavnom su sefice policijskih stanica i slicno.
A onda sam resio da prebrojim filmove u kojima se javlja neprovocirano samaranje od strane zena...

Preko 90 filmova i to samo sto imam i crtace, tipa B movie i slicno gde nema samaranja od strane zena..
Melodrame, ljubavni filmovi, tu je obavezno da ona udari samar kad joj nije po volji, kad ga voli , a on je jurio pa prestao , a ona se predomislila pa on ispao djubre....i dobio samar sto nije ostao solo iako je odbijen...
Onda u poslu kad ona napravi neku tesku zvrcku zbog nesporazuma, onda smeh, a kad on napravi, onda leti samarcina.
I najgore sto u sudskim i detektivskim serijama bukvalno se desava da na poslu sudije, advokati, policajci , lupaju samare muskarcima i to se proprati mimikom ostalih kao zasluzio je ili nije strasno...
Cak ima i sutiranja u noge, kolena, prepone...elektrosokova i slicnog....iz uvredjenosti..

A tek uvredjenosti...Sugestija je da se zena treba vredjati za sve i svasta, da treba da glumata ovo i ono....da joj se svuda treba trcati i ispunjavati i neuravnotezena zelja i zamisao....jer zaboga ona je zena...

A sve ove podsvesne sugestije deluju , i nije glupa ona narodna videla zaba da potkivaju konje pa i ona digla nogu....

Zašto pišete samo o okrutosti žena?
Ima i drugih slučajeva.
Evo jednog;

Moj komšija od 40kg sa krevetom oženio jednu dondu od 105 kg i 2m visoka. On joj je taman do gornjeg dijela trbuha.
Jednom sam ih vidio na nekoj zabavi da plešu i taman joj glavu zavuče među sise i ko tele otuca gore. To je šou!!!!

Ona radi sve poslove i drugo oko kuće (kosi, cijepa drva, kolje kokoške, ograđuje imanje,ćera vrane, galami na sve živo što joj se primakne i t d)

Onaj jado od muža radi nešto (ćera metlu) kod jednog privatnika i svakoga 15-og dobije neku crkavicu od plate na ruke.
Toga dana ga žena čeka dolje na autobuskoj stanici, uzme mu platu da je ne potroši u kafani, njemu kupi dva piva i ako je pijan pa ne može ići, onda ga
ukrkači na leđa i iznese više od 200m gore uzbrdo do kuće.

Ja joj jednom ponudih da joj platim, da i mene tako jednom ukrkači pa nešće.
Ali onoga jada krkači kad god on oće.

Ljubav je to. :tick:

Ha,ja sam frajer,a svi ostali ovde su...da ne kažem sve šta...:hahaha::rotf:
Mislim stvarno...
Pođi od sebe brate,sestro...
Ja lično sam se slučajno rodio kao muško-bilo šanse više od pola da se rodim kao žemsko...
Šta je prevagnulo u trećem mesecu mog života nakon mog začeća-kerec bi ga znao,a i ptićka jer
ni sva medicina ni nauka još to nisu otkrili...
Tako da-pišem ovde,slučajno,u svojstvu muškarca...
I ne ponosim se tim!
Znam da sam povlašćen mnogo čim,ali i hendikepiran skoro isto toliko!
Kad bih mogao ispočetka,u ovom momentu bih birao da sam žemsko,ali
ako može s ovim znanjima...:hahaha: Ala bi se muškima napio krvi!:hahaha::mrgreen:
Šalim se...Jadni...Šljakišu najcrnju šljaku koja nije za slabašne žemskice i treba li da joj se
zacepi notak?!:manikir:
Niste normalniiii...:lol:
E ,a ptićke od mene ne bi videli! Klasićna zavrtaljka! Lova ,nakit i ostalo može,a ako oš
ptićku-platim drocu deset -dvacet jevrića da te odradi i piči!
(Koje morončine,mati mojaaaa...):hahaha::rotf:

Poslednja izmena:
s tobom nesto zestoko nije u redu
mhocu reci vise od onoga sto sa nama svima korisnicima krste nije u redu

Covek otvorio dusu i ti kazes da sa njim nesto nije uredu:confused: Vidite da ova zemlja ide u pm. Deca se vise ne radjaju, tj ne mogu sama sa se radjaju...zenske jure karijere hoce da budu neko i nesto , muskarci piju, klade se , igraju video igre.. Gde odosmo?! Nigde. Ranije se znalo, a se vratis iz vojske, zenis se pravis decu zivis normalan zivot, a danas mozemo samo da izumremo. Ko je kriv, obe strane i zene i muskarci. Uglavnom su muskarci krivi sto su dopustili ovuu "komediju" od zivota. Zene samo koriste sve to i uz moc koju im dala priroda(BOG) sad nam hebu mater.

Zene koriste to sto imaju bolji status u ovoj civilizaciji, jer se sve danas vrti oko lepote, novca, a tu zene dominiraju trenutno! Ne trosi pare Roman Avramovic nego ih trosi vecinom njegova zena :) Danas zenske traze od muskarca da bude lep, sarmer, da ih razume, da ih slusa kad razglabaju, da bude nabildovan po potrebi, crn, visi od nje, da je ne bruka itd. Sta mi muski trazimo, to pada u drugi plan, ako ona nece, cajper bato. Posto one vladaju ovim svetom, mi muski moramo da se prilagodjavamo i menjamo... moraju i one da legnu, a tu mi vladamo :P

Poslednja izmena:

Back