Sekhem

Obećava
Poruka
60
Danas sam tokom meditacije doživio sjedeće, potaknut kodom buđenja 11:11 koji je također ukodiran u fresku Leonarda Da Vinci-a radi se o Posljednjoj Večeri Isusa i Apostola. Meditacija je zasnovana na ovom veoma je jednostavno udah se broji do 11 izdah također do 11 tako u kontinuitetu do završetka.

Račun na slici Posljednje Večere je sljedeći
434+616+36+13+12=1111=11:11

Četvera vrata sa lijeva, tri u središtu, četvera sa desne 434.

Šest Apostola sa lijeva, Isus u središtu i šest Apostola sa desne 616.

36 kvadrata na plafonu, 12 Apostola bez Isusa i 13 sa njim ukupno kad se brojeve sabere dobije se rezultat 1111=11:11 kod napredovanja u svijesti.

Riječ Jesus po jednostavnoj gematriji i numerologiji je 74 što je također 7+4=11

Tako sam Meditirao po tom pravilu brojeći 11 udah pa izdah 11 povezano desetak minuta u mojoj unurašnjoj viziji prikazuje se Oko Providencije tako par puta blago i ne nametljivo kao da daje signal da sam se sa njim povezao svojim bićem i da me počinje nadzirati od tada kao u budućnosti.

Prije bih rekao da posmatramo sami sebe iz nevidljivoga kuta, ali samo ponekad postaneš svjestan da imaš još jedno ekstra skriveno Oko koje iz dubine proviri na površinu. Tako da Ja Jesam to Oko koje zna sve i vidi sve.

Back