okay

posledice i jesu problem..
ljudi pod slobodom podrazumevaju stanje u kojem mogu da rade sta im se cefne kad im se cefne i kako im se cefne a da pri tom za sve to ne snose nikakve posledice..
na zalost veliki programer na nebu nije tako napisao svoj program

pa to je ono, drugi su glupi ali mene nece da provale, ja sam pametan i posledica nece biti.
mada i da nema posledica spolja, da se neko provuce i radi sta hoce negde ipak sebe iznuruje opterecuje, za sta? ne verujem za nesto previse vredno, ono sta zaista vredi, njemu hrlimo u susret ne vukuci teret za sobom

pa to je ono, drugi su glupi ali mene nece da provale, ja sam pametan i posledica nece biti.
mada i da nema posledica spolja, da se neko provuce i radi sta hoce negde ipak sebe iznuruje opterecuje, za sta? ne verujem za nesto previse vredno, ono sta zaista vredi, njemu hrlimo u susret ne vukuci teret za sobom
previse je stvari koje smatramo bitnima dok ih ne dobijemo pa ustanovimo da uopste nisu onakve kakve su nam izgledale
na kraju zivot je jednostavan ljudi ga komplikuju

Ukoliko se planira prevara na sta se sve treba obratiti paznju?

Na to da ces s'tim ziveti do kraja zivota.

***,kako je to podlo...Planirati prevaru..Pretpostavljam da vec imas (ti ili neko drugi ko planira) potencijalnog svalera i nekako mi se samo namece da je prevara vec u toku,samo nije krunisana seksom.

posledice i jesu problem..
ljudi pod slobodom podrazumevaju stanje u kojem mogu da rade sta im se cefne kad im se cefne i kako im se cefne a da pri tom za sve to ne snose nikakve posledice..
na zalost veliki programer na nebu nije tako napisao svoj program

Sloboda je moći raditi sta god, ali ne nuzno i raditi.

Na to da ne ostavljate tragove posle sexa na svojoj odeci i da pazite gde se sastajete ..da vas niko ne prepozna, cinkari i sl. :mrgreen: sto manje upadljivi i dosta oprezni :manikir:

Na ponasanje pred muzem-deckom ..da ne oseti da imash Angela doyebnika:per: naci gluma i cooliranje :cool:

Ako si sama nema sta da brinesh :heart: :lol:

Na to da ne ostavljate tragove posle sexa na svojoj odeci i da pazite gde se sastajete ..da vas niko ne prepozna, cinkari i sl. :mrgreen: sto manje upadljivi i dosta oprezni :manikir:

Na ponasanje pred muzem-deckom ..da ne oseti da imash Angela doyebnika:per: naci gluma i cooliranje :cool:

Ako si sama nema sta da brinesh :heart: :lol:

Tad prevara sigurno uspjeva, jel? :roll:

На то да те не провале, то је једина ствар на коју треба да обратиш пажњу.. И да, ако је неко сиса а глуми рибу/шмекера, па као вара, а овамо се скупи као тестис у хладној води зато што стално трипује да су га провалили, боље нека то и не ради...

Prvo, pica treba da ti je na postu jedno mesec dana
Nultno, ne daješ mužu ili dečku jedno mesec dana
Drugo, objaviš ponudu na Krsti
Treće, daš svim muškim i lezbijkama tu posnu picu na rendaljku
Peto, sve ostaje medju nama

Sad će tebi čika da objasni :mazi:

Mobovi, računari i poruke... to je vetj davno poznata opasnost,
nego, kada kreneš da se ebeš, ponesi isti par gatjica i eventualno
identičan par najlonki (ako nosiš). To moraš da promeniš, a nošeno eliminišeš.
Posle snoškice tuširaj čavku mlakom vodom da nestane crvenilo, a naravno
ne smeš ni da budeš izujedana. Šljivice na guzi pravdaj udarcima u sto stolicu i sl.
Ne plaćaj (ukoliko ti to radiš) karticom noćenje
:mrgreen:

ne smeš ni da budeš izujedana. Šljivice na guzi pravdaj udarcima u sto stolicu i sl.

eeeeeeeee

j b s prevare zasto da se ponizavam, ako imam neku trebicu koja mi je draga simpa i to sve, zasto da je varam, ne zalazeci u moral i nemoral, nemam potrebe...ako nadjem neku bolju od nje u svakom pogledu i ako mi sa ovom to nije to...napusticemo se i onda tuccam tu bolju...a mozes imati i neke kres shemice pa da njih vise tuccas, al to vec nije prevara, jer ti nijedna nije u srcu :aha:

:eek: :sad2:

Bome si joj objasnio...

Prvo, mislim da ti je to loše, zbog čega god da radiš to. Razlog je pogrešan, veruj mi, ali svačiji život njegova stvar.Prevara nije nikome nije ništa dobrog donela. Na šta da budeš sprremna? Na to da ti se olupa i obije o glavu, da ćeš time u stvari najviše povrediti sebe a da nećeš time postići ništa, da ćeš kasnije ružno misliti o sebi, koliko god ti to sada izgledalo pomamno i prihvatljivo. Budi spremna na sve ono što prevara povlači za sobom....nepoverenje, otudjenje, jednostavno neku neiskenost najpre prema samoj sebi, i nedovoljna jačina da nešto prekineš pa tek onda u neke nove "pobede". Moj savet, nemoj to da radiš. Sedi sama sa sobom, što se kaze i dobro razmisli, zbog čega to radiš, kome i šta ćeš time postići. Ne osudjujem, svako radi sta zeli, svi diskutujemo, a na tebi je sta ces i koga poslusati. Srecno. ♥

Back