- Poruka
- 28.709
ja sam mojoj Marku zakazala sterilizaciju krajem nedelje.umirem od straha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam mojoj Marku zakazala sterilizaciju krajem nedelje.umirem od straha![]()
Vodila sam danas mačku na sterilizaciju u Centar za mešance i sve je prošlo super, ali sam poludela kad sam došla kući pogledala mački uvo. Istetovirali su joj neki broj i to baš ružno i ogromno i bez ikakvog pitanja.
Ivanice, pošto često sterilišem mace kod njih- što moje, što one koje mi uvale ispod terase, ne brini, broj se polako izgubi- bože me prosti, ko da su nam mučene logoraši-ali najvažnije je da mi se nikad nijedna maca nije loše osećala posle tretmana kod njih, a videćeš da će ti za par dana poslati poruku da te pitaju kako je maca) evo meni sada jedna od njih skače po tastaturi, pa jedva kucam ovo uz čibe, šic i odbij budalo!Ne brinem se, samo sam se iznervirala jer me ništa nisu pitali. Taj broj koji je kod tvoje mačke na stomaku je kod moje na uvetu i to preko velog uveta, baš je ružno.
A i moja je sva plava![]()
Da li ici kod svog VETa, sto bi se reklo privatno je operisati ili postoje i druge opcije? Pitam radi razmene informacija
Reci odakle si, pa će ti neko ko je upućen dati ime veterinara koji je najbliži, a radi kako treba. Meni sve i jedna mačka koja je imala teranje pre sterilizacije ima ga i sad. A to je uradio jedan od "najboljih" veterinara iz opštine, nigde u blizini nema rendgena da proverimo, a šta je uradio nemamo pojma. Kaže izvadio sve, ali kad izvadiš sve može da se desi teranje, ali ne može biti pravilo.
Taj je samo podvezao jajovode, potpisao im je presudu da uginu muceci se.![]()
Ima ih i koji se plaše ili ne umeju to da urade, ili jednostavno nemaju uslova, ali oni iole savesni iz te kategorije upute na kolegu. Ali ima ih svakakvih, juče mi žena priča da im je iz čiste gluposti pas uginuo od sepse, veterinar iz komšiluka je konstatovao višestruku frakturu tarzusa i samo mirno rekao da nemaju oni para za operaciju i ostavio psa, umesto da im makar predoči opcije i cenovnik za te opcije. Čak ni eutanaziju.