Ok, pazi ovo

Poruka
13.230
znam da se matorke lože na staložene, odmerene kul tipove, i tu sam taktiku primenio uspešno na nekolicini, ali su mi ipak drazze matorke koje se lože na mene ovakvog kaki sam nikaki :(
interesuje me kako vi zzene znate ili ne znate ko se folira a ko je takav kakvim se predstavlja?
npr znam dečka koji je vetropir do bola ali npr ima koncentraciju da se zzenama uvali na foru da se predstavi drugačije, makar na sat dva dnevno, bude učtiv staložen fin uvede se u red što bi rekli na tih sat dva tri :)
da li vam je uopšte bitno da li je to fejk?
zašto pitam, pitam jer često i kada poprilično padne maska matorke ostaju s nama dakle i pored toga što se otkrije vetropirasta ebivetrasta crta karaktera devojke hotje da ostanu s njim sa mnom kad' me ne mrzi da se foliram i ostalima koji se bave tim stvarima a svi se bavimo zlu ne trebalo i trebalo svaki dan dabogda :rumenko:
u tim situacijama ima puno ekstrema, i obično se oni najgori predstavljaju za najbolje i najviše se "transformišu" dok mi fini samo malo jer mislimo da ne treba preterivati pa onda umesto mi da smuvamo 5 matorki sedmično oni drugi smuvaju 5 a mi 3, pa majku mu kakvo je vreme došlo kad' najveći fejker osvaja najviše bambija? :D
i jedno pitanje za žene u godinama, jel istina da vam više ništa nije bitno sem romantike? :rumenko:

...pa nije bitno da li je fejk ako je flert bez kontakta u pitanju, tu nije vazno ni da nam se posebno svidi nit' razmisljamo o njegovim namerama...
...kada nam se pak dopadne taj subjekt flerta puno da bi se mozda mi zaljubiska u njega onda palimo radare i njuskamo...ne govorimo nista ali sve primecujemo...imitator mahom napravi gresku u koracima vrlo brzo...ako ne napravi skidam kapu - pametan je a to je deficitaran afrodizijak u poslednje vreme...a da, bitna je romantika ali opet samo dok za vreme udvaranja, ako ostanane na njoj i kasnije postacemo lepa uspomena u dnevniku i nista vise...

Poslednja izmena:
dobro bre dete, sto ne nadjes nesto svojih godina, sta si se zakacio za matorke?:think:
i sta podrazumevas pod romantikom?
:)
sto se foliranja tice, nazalost, svi kazu da hoce istinu, ali retko ko je spreman da prihvati bice od krvi i mesa sa manama i vrlinama, i onda kao rezultat dobijes da foliranti imaju bolje prolazno vreme na kratke staze.
dugorocno gledano, nije tako.

sutra ću i ja morati da se prilagodim da mi ne bi neki džiber za kog znam kakav je preoteo lovinu samo zato jer se isfolirao, ali ipak smeta što npr.imaš visoko mišljenje o nekoj osobi, onda se džiber isfolira i nahvata je na kratje duzze kako god, onda ti skapiraš da ona i nije tako bistra, bajna itd, malo se razočaraš, onda sutra počneš i ti da se foliraš da bi nahvatao pravu beta ženku :lol: ali te libo cq više jer ti nije interesantna igra sa foliranjem, jel vama bitno uopšte ko j bolji muškarac ili ko je bolji folirant?
I ne mora folirant da bude pametan, pametne ribe su padale na glupe folirante, i padaće, takvo je stanje stvari...
rasplinuh se :)

vazno je prvo ali...ako imas visoko misljenje o nekome valjda ga poznajes...ako je poznajes sto je ne muvas prvi? ...mislim sta hocete, bez udvaranja i slatkih reci do cilja naturalistickim putem naoruzan brutalnom istinom...bingo dobije onaj sa merom - red umiljavanja red istine...smesano najbolje se pije, uzmi da tebi pridje neka zenska sa no bullshit approach i neka mazna i vrcava, koju bi maznuo na prvu loptu...:lol:

ma ne vazdu, nije to ono red pečenja red torte, nego red jagnjetine red svinjetine, mislim oni se totalno drugačije predstave a onda ja ako se sutra počnem predstavljati kao najdasa na svetu smuvaću ali će ista da me napusti prekosutra jer će neki drugi ko se takođe isfolirao da je kopka kakav je da li je takav, ili je i on folirant
nije vama ženama lako danas :heart:

znam da se matorke lože na staložene, odmerene kul tipove, i tu sam taktiku primenio uspešno na nekolicini, ali su mi ipak drazze matorke koje se lože na mene ovakvog kaki sam nikaki :(
interesuje me kako vi zzene znate ili ne znate ko se folira a ko je takav kakvim se predstavlja?
npr znam dečka koji je vetropir do bola ali npr ima koncentraciju da se zzenama uvali na foru da se predstavi drugačije, makar na sat dva dnevno, bude učtiv staložen fin uvede se u red što bi rekli na tih sat dva tri :)
da li vam je uopšte bitno da li je to fejk?
zašto pitam, pitam jer često i kada poprilično padne maska matorke ostaju s nama dakle i pored toga što se otkrije vetropirasta ebivetrasta crta karaktera devojke hotje da ostanu s njim sa mnom kad' me ne mrzi da se foliram i ostalima koji se bave tim stvarima a svi se bavimo zlu ne trebalo i trebalo svaki dan dabogda :rumenko:
u tim situacijama ima puno ekstrema, i obično se oni najgori predstavljaju za najbolje i najviše se "transformišu" dok mi fini samo malo jer mislimo da ne treba preterivati pa onda umesto mi da smuvamo 5 matorki sedmično oni drugi smuvaju 5 a mi 3, pa majku mu kakvo je vreme došlo kad' najveći fejker osvaja najviše bambija? :D
i jedno pitanje za žene u godinama, jel istina da vam više ništa nije bitno sem romantike? :rumenko:

Nisam još matorka... :manikir:
Za par meseci, po teta Heleninoj skali...:mrgreen:

...jaoj zagorece mi pita:lol:...ziva nisam il' da saznam koje su to osobine najdase?????

...ti stvarno mislis da se mi smuvamo sa jednim unapred cekajuci da nam naidje neko bolji i tako u nedogled? Uh ovo je uvreda koja ce doduse da raspali temu...:)

Verovatno.:)

Što se drugog dela, romantike, tiče, pretpostavljam da pod tim podrazumeva da se toj istoj matorki uvali na gajbu, kujnu, po mogućstvu i zajedničko letovanje, normalno o njenom trošku.

Nemojte da spamujete, ako imate problem sa mlađim muškarcima molim da zadržite to za sebe
i da, situiran sam i neam potrebu da se kačim ikom o grbaču za stan i letovanje
al' eto vi ste matorke vetji ebivetri od nas mladih muškaraca, možda da se bacim na klinke...mlađe slađe :/

...jaoj zagorece mi pita:lol:...ziva nisam il' da saznam koje su to osobine najdase?????

...ti stvarno mislis da se mi smuvamo sa jednim unapred cekajuci da nam naidje neko bolji i tako u nedogled? Uh ovo je uvreda koja ce doduse da raspali temu...:)

Pa kad vite koliki smo foliranti a zapao vam za oko onaj drugi što se isto isfolirao :))) ma šta ti ja znam xD
U stvari zaboravio sam da su forumašice totalno drugačije od žena iz rl :)
to se nekako iz dana u dan dokazuje :)

samo bih da dodam da mi je tema hipotetička :rumenko: ništa od ovoga nema veze sa stvarnim likovima i događajima

Nemojte da spamujete, ako imate problem sa mlađim muškarcima molim da zadržite to za sebe
i da, situiran sam i neam potrebu da se kačim ikom o grbaču za stan i letovanje
al' eto vi ste matorke vetji ebivetri od nas mladih muškaraca, možda da se bacim na klinke...mlađe slađe :/

A kakvu ti ustvari potrebu imaš? Postavljaš pitanje hipotetički, a onda realan odgovor proglasiš spamom.:think:

Pa kad vite koliki smo foliranti a zapao vam za oko onaj drugi što se isto isfolirao :))) ma šta ti ja znam xD
U stvari zaboravio sam da su forumašice totalno drugačije od žena iz rl :)
to se nekako iz dana u dan dokazuje :)

samo bih da dodam da mi je tema hipotetička :rumenko: ništa od ovoga nema veze sa stvarnim likovima i događajima

Eeee sad ides na to da foliramo mi...nisi fer...:(

...'ajde kazi da taj sto se ne folira ne deluje kao folirant bas zbog "nefolirajuceg" stava...jednake su sanse, eto poznajem neke momke koji foliraju "nefoliranjem"...lutrija kolega...

Verovatno.:)

Što se drugog dela, romantike, tiče, pretpostavljam da pod tim podrazumeva da se toj istoj matorki uvali na gajbu, kujnu, po mogućstvu i zajedničko letovanje, normalno o njenom trošku.

A kakvu ti ustvari potrebu imaš? Postavljaš pitanje hipotetički, a onda realan odgovor proglasiš spamom.:think:

Znaš šta ako ti je to realan odgovor onda mi žao kako vaspitavaš decu :S

Ne, matorke su od 32-49 preko toga mora da se uzme u razmatranje stanje i sve ostalo :rumeko:
mada, realno, nisu mi matorke ni one do 40, al' ajd da ih svrstam tu od milošte :heart: bolje nego da idu u kategoriju klinki :rumenko:

Back