Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve ja kontam ali nemogu jedno:
kako moze beli covek da brani cigu od drugog belca?
izdajes svoju rasu,i naciju radi nekog cige,pedera,narkosa...koji ce ti kao znak zahvalnosti na tome pokrasti ili u najboljem slucaju jebbati u cmar.
Ja se ne bih u ovom slucaju slozio s tobom...mislim ne volim ja ni kineze ni cigane...ali svet se ne deli tako...to da li ce te neko pokrasti ili nesto slicno je individualna stvar...postoji posten cigan i lopov belac...tako da ne bih tu ideologiju mogao u potpunosti da podrzim...previse sam video lopova koji nisu cigani da bih sad mogao tako da sudim...ali opet to je neko moje misljenje...
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:.postoji posten cigan
daaa sve ja razumem ali ovo::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
nije sustina u lopovima nego u tome da izdas svoje radi drugog koji nije uopste zahvalan na tome.poenta tebrex
vidite da sa malo kontanja svi se vremenom slozite samnom??
necu vam soliti pamet (trenutno) sa kavaljerstvom i manirima koje sam iskazao kad su ostali(citaj fenseri) podbacili...
ha ti da pricas o tome...barem TI znas da nisam isfoliran.a to sto me mrzis zbog nekih licnih stvari,to je druga stvar.i nikoga to ovde ne interesuje.
ne radi se ovde o lichnim stvarima
samo ne mogu da verujem koliko si ti u stvari plitak...i koliko generalizujesh,pripisujesh jednu osobinu ogromnom broju ljudi.
Ti isto kradesh pa ne vidim neshto da si ciganin![]()
ae ti mi nadji postenog cigu.
btw ja ne kradem...same mi se daju![]()
a da!sad se setih da ti znas vrrrrrlo dooobro sve cigose iz uzica i okolnih karton naseljaNacji cju ti ne jednog nego 10.
Da tacno je da je Oi! ceo jedan pokret,a ne samo muzika.Ali se ja pitam sta je privlacno u metalu?!
1.Pevanje o vesticama i nadprirodnim pojavama
2.Magiji i vracevima
3.Trolovima,patuljcima,tami i djavolu
4.Ili pesme sa ljubavnom tematikom
Meni se ovo nimalo ne dopada sem poslednjeg.Kome se dopada svaka cast.![]()
ae ti mi nadji postenog cigu.
btw ja ne kradem...same mi se daju![]()
Ali se ja pitam sta je privlacno u metalu?!
1.Pevanje o vesticama i nadprirodnim pojavama
2.Magiji i vracevima
3.Trolovima,patuljcima,tami i djavolu
4.Ili pesme sa ljubavnom tematikom
Meni se ovo nimalo ne dopada sem poslednjeg.Kome se dopada svaka cast.
ima gore!oni koji su sa svima "drugari" a iza ledja ih mrze iz dubine duse.ali nije ovo politika vec samo muzika...a muzika je za slusanje8-)
Trči zeka iz daleka oblio ga znoј.
Trči јadan, žedan, gladan i uzdiše јoј.
Prepao se јer јe neko povikao STOЈ!
Pa sad trči da se skloni u kućerak svoј.
Oi!
Trči zeka koliko ga noge nose
prepao se ode mu dupe u froncle.
Tako trče i komunjare
kada ih desničari naјure.
I zato od malih nogu slušaјte
ovaј Oi! zvuk za naјmlađe,
da ne bi kada porastete
postali smrdljive komunjare!
Ma idi bre...kako?!Pa to se kosi sa tvojim uverenjima...e ja sam znao da ima cert i hteo sam da ode, ali sam radio do 8 uvece...bio sam mrtav umoran a nebih stigao do grada do pola 10...
inace slusam ja i ringispile i bajonete i red union...
mislim dobra im je muzika.