Oi!

sve ja kontam ali nemogu jedno:
kako moze beli covek da brani cigu od drugog belca?
izdajes svoju rasu,i naciju radi nekog cige,pedera,narkosa...koji ce ti kao znak zahvalnosti na tome pokrasti ili u najboljem slucaju jebbati u cmar.

Ja se ne bih u ovom slucaju slozio s tobom...mislim ne volim ja ni kineze ni cigane...ali svet se ne deli tako...to da li ce te neko pokrasti ili nesto slicno je individualna stvar...postoji posten cigan i lopov belac...tako da ne bih tu ideologiju mogao u potpunosti da podrzim...previse sam video lopova koji nisu cigani da bih sad mogao tako da sudim...ali opet to je neko moje misljenje...

Ja se ne bih u ovom slucaju slozio s tobom...mislim ne volim ja ni kineze ni cigane...ali svet se ne deli tako...to da li ce te neko pokrasti ili nesto slicno je individualna stvar...postoji posten cigan i lopov belac...tako da ne bih tu ideologiju mogao u potpunosti da podrzim...previse sam video lopova koji nisu cigani da bih sad mogao tako da sudim...ali opet to je neko moje misljenje...

daaa sve ja razumem ali ovo:
.postoji posten cigan
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ha ti da pricas o tome...barem TI znas da nisam isfoliran.a to sto me mrzis zbog nekih licnih stvari,to je druga stvar.i nikoga to ovde ne interesuje.

ne radi se ovde o lichnim stvarima :roll:
samo ne mogu da verujem koliko si ti u stvari plitak...i koliko generalizujesh,pripisujesh jednu osobinu ogromnom broju ljudi.
Ti isto kradesh pa ne vidim neshto da si ciganin :roll:

Da tacno je da je Oi! ceo jedan pokret,a ne samo muzika.Ali se ja pitam sta je privlacno u metalu?!:confused:

1.Pevanje o vesticama i nadprirodnim pojavama
2.Magiji i vracevima
3.Trolovima,patuljcima,tami i djavolu
4.Ili pesme sa ljubavnom tematikom

Meni se ovo nimalo ne dopada sem poslednjeg.Kome se dopada svaka cast.:roll:

:lol::lol::-D:grin::D

ae ti mi nadji postenog cigu.
btw ja ne kradem...same mi se daju:P:P:P
:roll:U j.ebote s kim sam ja komunicirao...Sa nekim klincima.Sigurno tamo u inostranstvu sad isto neki engleski *****i vicu:"Koji su ovi Srbi stoka i lopovi"....I to naravno dok gledaju kako su pojedine budale palile muslimanske kuce i krali neke babe i matore ljude po Bosni...

Nema nista gore od naciste bio on Srbin,Nemac ili Englez.Mozgovi su im podjednake velicine.:-|

ima gore!oni koji su sa svima "drugari" a iza ledja ih mrze iz dubine duse.ali nije ovo politika vec samo muzika...a muzika je za slusanje8-)

Trči zeka iz daleka oblio ga znoј.
Trči јadan, žedan, gladan i uzdiše јoј.
Prepao se јer јe neko povikao STOЈ!
Pa sad trči da se skloni u kućerak svoј.
Oi!

Trči zeka koliko ga noge nose
prepao se ode mu dupe u froncle.
Tako trče i komunjare
kada ih desničari naјure.
I zato od malih nogu slušaјte
ovaј Oi! zvuk za naјmlađe,
da ne bi kada porastete
postali smrdljive komunjare!

Ali se ja pitam sta je privlacno u metalu?!

1.Pevanje o vesticama i nadprirodnim pojavama
2.Magiji i vracevima
3.Trolovima,patuljcima,tami i djavolu
4.Ili pesme sa ljubavnom tematikom

Meni se ovo nimalo ne dopada sem poslednjeg.Kome se dopada svaka cast.

Можда се неком не допада мешање политике у музику :roll: К'о да свака јебена песма која има везе с роком мора да буде бунтовничка :roll: Воли то што волиш, и остави друге на миру.

ima gore!oni koji su sa svima "drugari" a iza ledja ih mrze iz dubine duse.ali nije ovo politika vec samo muzika...a muzika je za slusanje8-)

Trči zeka iz daleka oblio ga znoј.
Trči јadan, žedan, gladan i uzdiše јoј.
Prepao se јer јe neko povikao STOЈ!
Pa sad trči da se skloni u kućerak svoј.
Oi!

Trči zeka koliko ga noge nose
prepao se ode mu dupe u froncle.
Tako trče i komunjare
kada ih desničari naјure.

I zato od malih nogu slušaјte
ovaј Oi! zvuk za naјmlađe,
da ne bi kada porastete
postali smrdljive komunjare!

:mrgreen:

Slika iz NS-a u nedelju...

prazna_glava_krvari.jpg

e ja sam znao da ima cert i hteo sam da ode, ali sam radio do 8 uvece...bio sam mrtav umoran a nebih stigao do grada do pola 10...
inace slusam ja i ringispile i bajonete i red union...
mislim dobra im je muzika.

Back