Oi!

Predlažem da se ova tema zatvori zbog nekih koji se udaljavaju sa teme.Different,daj čoveče pričaj malo opušetno na ovu temu.Tema je ok,sasvim dobra za razmenu mišljenja a ne vidim da iko sem tebe ovde seje neku mržnju.Ima ih koliko hoćeš koji bi to rekli ali su se kulturno distancirali.Ne prihvataj sve ovo previše za ozbiljno.Ovo nije tema za to.

protektore ja sam barem doprineo temi i sa druge strane...svi znamo sta je oi,svi znamo da je mrznja i nacizam zlo...monotonija...
eto ja sam barem naveo neki text,ne spamujem.
postovi poput oi,oi i kill the nazi su samo spam8-)

@Protektor

Iako je diffrent ***** ne treba ga bas TOLIKO napadati.Ja bar u prethodnom postu nisam video razlog za uzbunu,inace znao bi da mu odgovorim.Ovoga puta nije rekao nista nekulturno.

I nema nista od zatvranja teme...JEL JASNO BREEEE???!!!:lol:

kako mi je samo uspelo da imam post u kome nema nista nekulturno??
ih mozda i postanem ********* koliko sam se uljudijo:lol:
Pa mozda i postanes.Nista nije nemoguce,kada se ima u vidu da ne bi bio jedini slucaj.Evo skoro sam gledao jedan dokumentarac na youtube-u,gde bivsi ruski nazi-skins,postaje SHARP-ovac i uclanjuje se u Antifu... 8-)

Skoro sam cula za ovaj izraz pa bih mnogo volela da me prosvetlite sta tacno znaci,valjda je neki muzicki pravac u pitanju...?!
Unapred vam zavaljujem:-D

Oi! je izraz koji Koknijevci koriste da nekoga dozovu...Nesto kao "ej" na srpskom...Ah da to je i muzicki pravac...Slican streetpunk-u samo prostiji za izvodjenje...ali to je opsirna tema...Oi! Oi! ... Polloi!;)

Ja obozavam Oi muziku. Nisam videla da postoji ova tema i htela sam da je pokrenem. Odlicna, energicna muzika. Najvise volim da je slusam kada idem gradom, na mom roze Mp3 player i u mojim roze martinkama sa stiklicom isljokicama. Tada, ako vidim nekog Cigana, pocnem da ga besomucno udaram, zato sto nije bio dobar i sto prima socijlanu pomoc, a zdrav je i prav je i moze da povuce, a pravi se lud. 8)

Ja obozavam Oi muziku. Nisam videla da postoji ova tema i htela sam da je pokrenem. Odlicna, energicna muzika. Najvise volim da je slusam kada idem gradom, na mom roze Mp3 player i u mojim roze martinkama sa stiklicom isljokicama. Tada, ako vidim nekog Cigana, pocnem da ga besomucno udaram, zato sto nije bio dobar i sto prima socijlanu pomoc, a zdrav je i prav je i moze da povuce, a pravi se lud. 8)

:worth::worth::klap::klap: Postovanje!!:D Sve lopov do lopova i * gastarbajter u inostranstvu cisti ulice i klozete a vamo glumi neku gospodu!!! Moracu da pocnem da slusam OI ima dobrih bendova!! Pozz!!

Poslednja izmena od moderatora:
Jao, stala sam jednom na crveno, a inace ne volim da stajem, pa mi je neki mali poceo da prilazi. Uplasila sam se da mi ne isprlja auto. Odmah sam navukla krov mog roze kabrioleta Aston Martin, da mi ne isprlja moje roze kozne presvlake. :cool:

Back