Pozdrav za sve, vec duze vremena planiram letovanje na Ohridu, i evo to bi trebalo da se desi ove godine krajem jula.Isao bih sa jos 5 prijatelja, musko mladje drustvo.Mozda je glupo sto ovo pitam,ali zaista me zanima, posto sam cuo da dole vecinom rade Albanci, da li je bezbedno, s obzirom na celu politicku situaciju.Kakva je atmosfera izmedju Albanaca i Srba, jer ne bih voleo da tako dugo prizeljkivan odmor ostane u losem secanju.Znaci da li smo dobrodosli dole?
hvala na odgovorima
hvala na odgovorima

nikad se nisam o tome raspitivao...inače tamo je fantastično...pravi mali raj za omladinu...ume neki put da bude krcato da nema šanse da uđe na njihovu plažu.
Prevoz imas koliko oces,a hrana je izvrsna i jevtinaNajbolje plaze su van grada,Korali,Gradiste,Lagadin,Trpejca do koje redovno voze minibusevi

Sve sto me je interesovala sam saznala od vas
Samo me jos nesto interesuje,mene kao zensko ludo za nakitom interesuje gde i pokojoj ceni se mogu kupiti ti cuveni ohridski biseri?
.....upamti:zavrteće ti se mozak kad budeš videla koliko imaš juvelirnica i ostalih dućana gde se prodaju i biseri i zlato i srebro.