OHRID

• Začetnik teme Začetnik teme 45321
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemislim da ste ljubazni samo zato sto letujem u Ohrid nego i zbog toga sto sam obisao vecinu gradova i sela po Makedoniji.Meni su baba i deda (po majci) rodom iz Velesa a uz njih imam dosta rodbine po skoroj celoj Makedoniji.....i samo mogu sve najlepse da kazem o ljudima i samoj Makedoniji.Treba posetiti jos neka mesta sem Ohrida.....ali mi je Ohrid u srcu :D

MAKEDONČE:
fala za komplimentite od VNKRCA, a mislam deka jerotije ne go videl najdobroto od Makedonija, a toa za 99% so spušteno dupe, jerotije, jerotije, mnogu sum ti luta.............
Makedonce, ovo za spusteno dupe je 100 % istina a za ljubaznost i uslugu nemam reci. To je stvarno ok. Sto da se lazemo !

vnkrca:
Nemislim da ste ljubazni samo zato sto letujem u Ohrid nego i zbog toga sto sam obisao vecinu gradova i sela po Makedoniji.Meni su baba i deda (po majci) rodom iz Velesa a uz njih imam dosta rodbine po skoroj celoj Makedoniji.....i samo mogu sve najlepse da kazem o ljudima i samoj Makedoniji.Treba posetiti jos neka mesta sem Ohrida.....ali mi je Ohrid u srcu :D
Pre 10-tak dana sam u prolazu bio u Bitolju. Svratili smo na veceru u jedan restoran. Stvarno su ljubazni, kvalitetna hrana itd, bez komentara o tome. Putevi u centru grada su puni rupa. Vidi se da nije skoro nista radjeno. Sigurno zadnji put za vreme bivse SFRJ. Pozz

MAKEDONČE:
fala za komplimentite od VNKRCA, a mislam deka jerotije ne go videl najdobroto od Makedonija, a toa za 99% so spušteno dupe, jerotije, jerotije, mnogu sum ti luta.............
I ja vam udeljujem još puno komplimenata! Bila sam ovog leta u Peštanima i takođe imama nameru da ubuduće letujem tamo. Prelepo je!

E,ja se naslusala o toj ljubaznosti i stvarno sam se neprijatno iznenadila sto sam svaki cas nailazila na vrlo nadrndane face :? (ja sam uvek ljubazna i nisam razmazena niti ocekujem da mi neko titra...)-predpostavljam da je to zato sto sam bila u vreme ogromnih guzvi pa su domacini mozda bili premoreni,ne znam...Inace mene to ne pogadja,Ohrid zasluzuje sve komplimente i zelim da odem ponovo,samo kad nije tolika guzva..
A ti Jerotije,ako pod hitno ne prekines o tim dupetima,zaista ce ti prolazak kroz Makedoniju biti situacija visokog rizika,a mozda ti i zabrane ulazak u zemlju!!! :p

U punoj sezoni:5-6 E po lezaju u sobi bez sopstvenog kupatila,a 10E u sobi sa kupatilom ili apartmanu. Polupansion 14E pa na vise....ali nema potrebe uzimati hranu jer je ima svuda i jeftina je!

Vesna Ks:
U punoj sezoni:5-6 E po lezaju u sobi bez sopstvenog kupatila,a 10E u sobi sa kupatilom ili apartmanu. Polupansion 14E pa na vise....ali nema potrebe uzimati hranu jer je ima svuda i jeftina je!
To je bilo pitanje u junu.....ja vec 5 godina placam privatni smestaj 250 denara (euro=61.2 denara)

Sledniot pat koga će pominuvate niz Makedonija ili će odite vo Ohrid, pišite da ve vodam vo Kumanovo na mezaluk ili sudžuk, ako pominuvate niz graničniot premin Dojran, a ne niz Bogorodica ako e juli mesec javete se za najdobri delikatesi od ikra vo restoran Fuk-Tak. Pozdrav.

Imam ipak jednu primedbu za Ohrid.....ako slucajno hocete da uzmete nek corbu ili supu za rucak (otp.oko 13 ili 14:00 casova) nema sanse da je jedete....kazu da toga ima samo pre podne....ali uopste riblje corbe slabo prave po restoranima jer nema ni pastrmke kao sto ih je nekad bilo...ali za svu ostalu klopu i uslugu samo reci hvale ;)

vnkrc!!!

Bas sam zainteresovan za taj smestaj koji si spominjao.Da li znas neki sajt gde mogu naci nesto vise o tome?Planiram da u novembru provedem par dana na Ohridu a cena koju si ti spomenuo je stvarno super.I ako te ne mrzi reci mi kakve su sobe-ima li mesta za parking...
A i svi ostali koji znaju neki jeftin smestaj bili bi od pomoci.
pozz :D

Na zalost moram da te razocaram ali u Pestanima kada prodje sezona retko koga mozete i da vidite sem nesto malo mestana.Dosta njih u to vreme ode po gradovima (tako su mi pricali) i dolaze otprilike aprila meseca da polako sredjuju kuce i apartmane za predstojecu sezonu.Kod tih ljudi sto dolazimo i oni pola godine provedu u Skoplju i dolaze krajem aprila.Za sajt stvarno ne znam ali ako neko zna neka pomogne coveku....verovetno da je u samom Ohridu sve to drugacije i da tamo ima i aktivnosti tokom jeseni i zime a za ostala mesta uz jezero je najverovatnije isto kao i u Pestanima.....ako ti ove informacije nesto znaci drago mi je da sam ti barem nekako pomogao.Pozdrav

Bila sam u Makedoniji proslog vikenda, na zalost samo 3 dana... Trebala sam ici na Ohridsko, al' na kraju zavrsismo na Veleskom jezeru. Neverovatno kako je lepo. Super je sto nije komercijalizovano. A koliko primecujem niko ga ne spominje. Veles je blizu, lep gradic sa vrlo zanimljivom arhitekturom.
Na jezeru postoji nov hotel Romantique 4*, prelep, sa super bazenom, uredjenom plazom, suncobranima. Hrana mnogo dobra u restoranu. Na zalost nisam videla sobe jer sam nocila u hotelu u Skoplju.

Back