Ohladio se kako da ga ponovo zagrejem

Ko je tu zapravo igrao na "toplo/hladno", nije baš najjasnije.Nisi ga zadovoljila kako valja, ili šta je već u pitanju, nešto jeste.Ja kao muškarac koji uvek voli da zna na čemu je, uvek idem na siguricu i ne volim igrice.Nisam ni u dobu kad se igraju razne igrice tog tipa, čak i kad sam bio onomad, uvek sam išao na sigurno i provereno.Na kraju krajeva, ili jesi, ili nisi.Hoćeš ili nećeš, nema tu sredine.Često se ide linijom manjeg otpora, a da oboma bude potaman.Poenta stvari je u tome da znaš uvek šta želiš, i da umeš to da dobiješ ako si željan ili željna toga šta ti treba u životu i na duže staze.Po svaku cenu?Ne, nego da bude sve potaman i dobro za oboje.Starije "analogne" eneracije verovatno ovo razumeju, a što se ove nove "digitalne/virtualne" generacije tiče, neka im objašnjava neko ko ima više vrena i živaca na duže vreme, jer je meno to mrsko....

Ohladio se od mene ili igra toplo hladno nisam razumela bas. Ako moze neko da me nauci kako se igra to toplo hladno bice dobro, ili ako moze par saveta kako da ga opet zagrejem za sebe jer mi se cini kao da se ohladio razlog i ne znam ali govori da nam veza ne ide?
Генерални проблем код вас жена је што не капирате кад шта и како треба?
Још ако кренете са објашњавањем, готово.
Мушкарцима је у крви иницијатива и ако ту иницијативу гушиш, онда је то то.

Cim ti je rekao da vam veza ne ide, ne igra toplo hladno.

Samo je cekao trenutak da raskine.
Nista. Prihvati kraj i budi srecna da ustvari nije igrao toplo hladno.

Te igre neko igra nesvesno, jer jednostavno tako funkcionise. Jedino tako zna, a neko namerno... E sad, nekad se neko zaigra pa izgubi osobu kojoj nije do igrica, a nekad se nadju dve budale i tako se igraju godinama... Moj savet, ne igraj igrice u ljubavi.
vecina se vise zaljubi u te sto igraju igrice nego u one iskrene

vazi i za muskarce ali za zene vise

Ohladio se od mene ili igra toplo hladno nisam razumela bas. Ako moze neko da me nauci kako se igra to toplo hladno bice dobro, ili ako moze par saveta kako da ga opet zagrejem za sebe jer mi se cini kao da se ohladio razlog i ne znam ali govori da nam veza ne ide?
Ne možeš opet nekog da zagreješ. Ne pokušavaj, samo ćeš sebe poniziti i povrediti. Samo prihvati to i dostojanstveno se povuci.

vecina se vise zaljubi u te sto igraju igrice nego u one iskrene

vazi i za muskarce ali za zene vise
Slazem se, donekle, jer nije bas sve tako bezazleno i naivno...
Igrice toplo-hladno su nam zanimljive pocetku, ili do neke granice...
Ali one su ustvari jasan pokazatelj da imas posla sa problematicnom osobom sa kojom ces imati veoma problematican odnos, jer ta osoba je povredjena i svoje komplexe leci samo u takvom odnosu, koji njemu boosta ego, a tebe cini nesrecnom. Nema tu ni malo ljubavi.
Iz iskustva znam.

moraš postići bar nekoliko stepeni nižu temperaturu od njegove….
ako je on na -2
ti budi - 6
to vam neće pomoći mnogo za vezu, ali bar ćeš se ti osećati bolje.
ako veza ne ide, treba je pustiti da ne ide.

Seksi rublje ,hulahopke ,suknjica …zavodjenje …ako ga to ne pokrene taj uopste nije ni vredan bilo kakvog truda.

Back