B
bezimeni
Gost
Dobro imacu sve u vidu,iako nevidim nikakve promjene na psu(bas nikakve!)No nikad se nezna!Svedski veterinari su pozrtvovaniji od sv.ljekara tako da cemo ustanoviti ako postoji nesto.Dermatolog:"Uhvatila"sam se za psa,jer ga je lekar spomenuo,ALI pas ne mora da nas zarazi gljivicom (ako je sam nema).Gljivica se na psu VIDI,na tom delu koze postoji crvenilo,suva koza i dlaka opada!!!I kod psa se ovo leci antigljivicnim i antibakterijskim lekovima!!(imala sam pacijenta koji je istim kremama mazao i sebe i svog ljubimca)!!!ZAKLJUCAK:gljivica moze da se "pokupi"bilo gde,samo su potrebna"ulazna vrata" na kozi-posekotina,prskotina,ujed insekta,tj.defekt koze!!Pritom se moze imati zdrav pas(koji nekadani kriv ni duzan moze da bude"zrtvovan"!!! Pas mi je posluzio samo radi DETEKCIJE oboljenja(jer kada kozu ne vidimo,hvatamo se za bilo shta sto moze da pomogne,u ovom slucaju slamka za hvatanje je bio pas,ALI I ODLICAN OPIS SIMPTOMA koje ste naveli)Pozdrav!
U svakom slucaju cijenim Vas i doktorkin odgovor.Nesto smo i mi slicno nagadjali, a vi ste nam to sve lijepo pojasnili.Hvala vam veliko!!!