Ogreban auto - HITNO

Stajke_93

Zainteresovan član
Poruka
230
EDIT: Zamolio bih vas, da, ako se neko razume u to, proceni novcanu stetu, na osnovu slike.. hvala puno.

Ljudi, malo pre sam zakacio auto na zid, do sam isao u rikverc, (ko ce sad caletu da kaze, uuu :)) "odrao" sam zadnji levi trap, bash dosta, i malo branik,.. kako to moze da se sredi, jel moze samo taj deo da se ofarba nekako, il mora ceo zadnji trap? I koliko ce to da kosta.. Boja je metalik. U bedaku sam, pomagajte.. Hvala puno, unapred.

Poslednja izmena:
Сликa се не види јер си нешто погрешио код постaвљaњa, a јa могу дa ти кaжем дa је фaрбaње по делу око 50€, дaкле aко требa дa офaрбaш хaубу, то је 50€, или врaтa... Не знaм штa си још оштетио, aли не би требaло дa је више од 100€

odes u farbaru, nadjes tu boju, uzmes 100 mg, tolko najamanje daju, osmirglas to, nabacis malo gita ako su brazde duboke, i ondan adjes nekog da ti to prefarba za 10 min..
to ti je najjeftinija varijanta, ispalo bi te ispod 50 e sigurno, i ima bude ko novo..
ako znas sa gitom :P

odes u farbaru, nadjes tu boju, uzmes 100 mg, tolko najamanje daju, osmirglas to, nabacis malo gita ako su brazde duboke, i ondan adjes nekog da ti to prefarba za 10 min..
to ti je najjeftinija varijanta, ispalo bi te ispod 50 e sigurno, i ima bude ko novo..

Ahaa, ok ;p imam ortake koji rade te stvari kod nekog lika, tako da cu da vidim s njima ;p Hvala.. Nikog ne mogu da pitam trenutno, pa sam morao ovde.

Онaј ко рaди фaрбaње рaди и припрему, и зa огреботину и гитовaње исте му неће нaплaтити ништa више него што би зa сaмо фaрбaње.
A зa гитовaње требa имaти искуствa, колико дa стaви учвршћивaчa нa пример, требaју му две шпaхтле, требa дa знa дa ухвaти линију и облик, требa дa шмирглa воденом шмирглом, и то нa крaју, пре тогa морa крупном, због чегa дa све то рaди сaм?

E ovo sto ci ti kazem je najmerodavnije jer sam upucen poprilicno u tematiku.:D
To moze da se flekuje i kosta obicno oko 30 eura.Naravno to je kod mog farbara u NS a neko je rekao da je farbanje haube 50 eura ali nije tako jer ona je veca od blatobrana i kosta 70 eura kao i krov. Ostali delovi idu po 50.
Znaci ,da ti majstor ofarba ceo branik to je 50 eura ali s obzirom da ti je ostecen samo levi deo branika to kosta 30 eura.
Nisam jedino razumeo to da si izderao ceo trap?:dontunderstand: Sta ti znaci izderati trap? Znas li uopste sta je trap?

ovo sa slike se resava ladno. Zastitice gornji deo, poliester kitom ce ti poravnati branik osmirglati i ceo branik ofarbati u istu boju .Posao jedan dan.cena zavisi od majstora sve u svemu nije strasno ,osim sto cale moze da digne frq.

Онaј ко рaди фaрбaње рaди и припрему, и зa огреботину и гитовaње исте му неће нaплaтити ништa више него што би зa сaмо фaрбaње.
A зa гитовaње требa имaти искуствa, колико дa стaви учвршћивaчa нa пример, требaју му две шпaхтле, требa дa знa дa ухвaти линију и облик, требa дa шмирглa воденом шмирглом, и то нa крaју, пре тогa морa крупном, због чегa дa све то рaди сaм?

Zbog ovog gore..
Gitovanje i priprema traje 5 x duze nego nanosenje farbe, i ne kosta isto dal ce da nanese farbu il da obljusti staru, zagituje, pripremi i ofarba, ili samo ofarba....

da, reci matorom "prenosili zid neki radnici i malo se zeznuli ***" hahahaha
ma daj bre, reci mu sta si uradio i gotovo, pa nece glavu da ti otkine pobogu!
ako ti je ovo "93" u nick-u godiste onda se ne brini nista, jos si ti mlad vozac pa ce ti oprostiti ;)

Back