Ogranicenje brzine i VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahha ti posto vozis Juga moraces se zadovoljiti jednom dosadnom voznjom do 80km/h inace ako udjes u blagu krivinu vise,isprevrsaces se i ode ti u PM. Uzmi nesto jace, i nagari preko 160 i osjeti adrenalin brate.Aj sad poz, zato ga i gazim toliko a ne da stignem prije...

jugo otisao a nik ostao
btw nisam neki vozac al sam vozio preko 200
to ti je kao nova zvaka brzo izgubi ukus
al opet ti kazem glupost je voziti po crnoj gori 160, licno sam morao da vozim preko nekih sela posto je prosle godine na niksickom putu isto neki vozio 160 i baja je blokirao saobracaj na par sati
ne pricam ti napamet jer sam je presao uzduz i popreko
a ako ste se uvredili sto sam vas nazvao 15-godisnacima izvinjavam se

jugo otisao a nik ostao
btw nisam neki vozac al sam vozio preko 200
to ti je kao nova zvaka brzo izgubi ukus
al opet ti kazem glupost je voziti po crnoj gori 160, licno sam morao da vozim preko nekih sela posto je prosle godine na niksickom putu isto neki vozio 160 i baja je blokirao saobracaj na par sati
ne pricam ti napamet jer sam je presao uzduz i popreko
a ako ste se uvredili sto sam vas nazvao 15-godisnacima izvinjavam se

Kad kažeš blokirao saobraćaj, misliš li da je udario neđe?

Ostala auta su stabilna bratenziiii, uleti sa npr Audi 80 u neku jacu krivinu 80-90 km/h, a onda uleti sa jugom,da vidis razliku. Ne daj boze da ga cimne u krivinu,ode u PM

Znam odlično šta je stabilnost ... ne sekiraj se. Nego,ti si gore pomenuo 160 km/h i adrenalin zajedno u paketu sa krivinama, pa me zanima da li planiraš da pri toj brzini udješ u krivinu.

U svakom slučaju,u krivinu je moguće ući i sa 160 km/h,pa i sa 300 km/h,ali su male šanse da se iz nje izadje.

Ja mislim da jeste.Ustvari,ne da mislim,već sam siguran. ;)

A što znam, moguće da je klepio, ali ako je vješt vozač neće klepit'. Vidi na primjer ovako, imaš dosta vozača koji ne umiju da pretiču, koji pretiču sa raznoraznim kantama koje se raspadaju pri preticanju brzinom 120 km/h. Dosta takvih pretiču, a vide da im u susret ide drugo auto. E to nikad ne radim. Ako vidim da mi neko ide u susret, a ovaj ispred mene vozi 80, sačekam da ovaj prođe i onda pretičem, iako bih vjerovatno mogao da ga preteknem i da uletim u makazice. E sad, ako je ispred mene neko ko ide 40 onda najčešće pretičem u takvoj situaciji

Znam odlično šta je stabilnost ... ne sekiraj se. Nego,ti si gore pomenuo 160 km/h i adrenalin zajedno u paketu sa krivinama, pa me zanima da li planiraš da pri toj brzini udješ u krivinu.

U svakom slučaju,u krivinu je moguće ući i sa 160 km/h,pa i sa 300 km/h,ali su male šanse da se iz nje izadje.
Ne znas druze sta je stabilnost auta,posebno mi ne drzi predavanje da je Jugo stabilno auto, btw zasto ne moze da se udje 160 u krivinu :D ,udjes ,kocis i prebacas u manju brzinu , na pola nastavis po gasu i vrlo brzo je prodjes... A kad ce Jugo to da uradi, krene da koci zanese ga u suprotnu stranu :D

Ne znas druze sta je stabilnost auta,posebno mi ne drzi predavanje da je Jugo stabilno auto, btw zasto ne moze da se udje 160 u krivinu :D ,udjes ,kocis i prebacas u manju brzinu , na pola nastavis po gasu i vrlo brzo je prodjes... A kad ce Jugo to da uradi, krene da koci zanese ga u suprotnu stranu :D

Ja ti opet kažem da odlično znam šta je stabilnost,"neiživljeni" dečače. ;)

Ja nisam ni govorio o Yugu kao stabilnom automobilu,ne znam zašto si to pomenuo.

Vidim da ja i ti imamo potpuno drugačija razmišljanja,stoga nema smisla da vodimo dalju raspravu.

Otvorio si temu kako bi pokazao da se propisi mogu kršiti i da za to uopšte ne mariš.
Bilo bi dobro da promeniš mišljenje,dok još nije kasno,jer će u protivnom,zbog tvog glupiranja stradati nedužni učesnici u saobraćaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back