Ogovaranja- šta ste najgore ikada čuli o sebi?

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Većina mog društva iz detinjstva i dan danas misli da sam neki strani plaćenik. Par stvari u životu mi se tako poklopilo da mi verovatno niko ne bi poverovao kad bih rekao da nisam "taj" tip plaćenika na kog oni misle.
Mogu to da zamislim, imam jednog druga za koga misle da radi za BIA ahahaha, bukvalno mu se kao što ti kažeš neke stvari u životu tako poklopile! LoL!

Dok sam bio u osnovnoj kružila je priča da me keva ne pušta iz kuće, znači ne kao neka njena zabrana, nego da me bukvalno drži unutra i ne omogućava kontakt sa spoljnim svetom, pričale neke moje komšije sa sprata ispod (približno moje godište) i širile to, pa me neki tip u osnovnoj prozivao za to. Od novijih da sam lud, nasilnik, silovatelj, lopov, pedofil, da ću navodno da napravim neko veliko sranje, da mi se ne diže i da sam impotentan, da imam neku polnu bolest itd... mada sam se i navikao više, sve sam manje u kontaktu sa ljudima pa me boli *****

Ja stvarno umem ako ništa drugo a ono da vas šokiram :lol:

Nisi me šokirala, samo zaista ne dozvoljavam da čujem.
Ipak se dešava da moji najbliži čuju i onda ja moram da ih učim da ne slušaju,jer mene ne dotiču ali njih povređuju.

A toliko grozne priče da, veruj mi na reč, zaista ne želim da izgovorim, napišem.

A potpuno sam svesna da je u pitanju refleksija, zavist, zloba i bezgranična glupost u pitanju. I zaista žalim takve ljude, tužno mi je da neko posveti vreme izmišljanju tako nečega.

Ne može da smisli sama nešto nego ponavljaja moje reči. Pričam ja "Žaklina i ja nismo u istim godinama ali mnogo lepo se družim sa Žaklinom", moja jetrva sutra me ogovara "Ona nije u tim godinama da se druži sa Žaklinom". Niko meni nije kriv što uključujem mozak kad nešto pričam.

Ovo je sočno. Kažem ja : "Možeš ti da pričaš ako hoćeš i kako sam ja trčala gola po livadi, pa je muž moj išao kod vračara i ja sam se smirila....", i stvarno, ona ozbiljno to prenese dalje "Ona je trčala gola po livadi pa je Stefan išao kod vračara i tek tada se smirila." Niko meni nije kriv što uključujem maštu kad nešto pričam.

I ta žena nikad ništa nije sama smislila i uvidela neku moju manu da me ogovara, nego samo iskoristi ono što ja kažem.

Sad malopre napisah negde, pa mi pade na pamet da čujem kako vi prolazite...

Čula sam o sebi stvarno svašta, ali ima jedna priča od letos koja je prešla sve granice, kao rodila sam dete i prodala za 5 hiljada evra.
Majke mi, to su rekli.
Izvor- neki totalno nebitan bivši dečko iz 2000 ili 2001, eto ne znam tačno ni od kad.

Pitam sad vas: šta je najgore/ najneverovatnije što ste čuli o sebi?
Kada mi je jedan hejter na YouTube rekao
"Nestani sa YouTube ugrožavaš nas"

Back