Огњен Короман у писму Путину: Драги наш Владимире, Срби опет зову нашу мајку Русију да нам помогне - да се овај пут решимо диктатора Вучића

Да, народ наравно нема капацитете да одлучује о било чему - и када одлучи, та одлука је обично погрешна. Као што каже наш стари пријатељ Гај Марције, '"ко се у вас поузда да будете лавови, затекне вас зечевима; кад треба да сте лисице, онда сте гуске."

Проблем је у систему који излази са претпоставком да "народ зна", "народ се пита", и на том лажном ласкању гради свој кредибилитет. Трагичније фразе модерног света су често оне у којима се налази реч 'народ'.

Skačeš sebi u usta brkanjem principa i metodike različitih sistema te selektivno osuđuješ narodnu volju koja retko gde dolazi do izražaja.
U principu si protiv demokratije dok podržavaš propagandno korišćenje pojma protiv privrednih i ekonomskih konkurenta.
Znam da si beda od čoveka ali ispade još i dupe od rupe.

Jel ti to pricas iz iskustva svoje SNS politicke karijere? Ako si ti navikla da skidas gace po kancelarijama zarad sitnih privilegija,narod Srbije nije.Tako da je odgovor na tvoju dilemu "da li da budemo kao Sirija" ili "ovako"...

DA BUDEMO KAO SIRIJA,TI BESKICMENA PARTIJSKA UDVORNICKA OPAJDARO!

Ne znam zašto mene uzimaš kao obrazac sns kada je tvoje poimanje politike mnogo bliže njima nego moje

Sad što si moj post iskoristio da u maniru svođenja politike na najniži nivo, (pa se posle kmeči gde je moral, zašto imamo rijalti , pa zato što si ti na tom nivou, samo bi tvrdio da ne gledaš rijalitije , već želiš da ga kreiraš) i dehumanizaciji neke populacije time šireći : mržnju, mizoginiju, pozivajući na linč i na sve ono što rade em primitivci , em moralno i intelektualno ograničeni

Ako nemaš kapacitet da odgovoriš onda nemoj ovde ni da prezentuješ svoj privitimizam, glupost i nadasve zlo , koje stvara razdore , svađe i šteti svima koji žive na ovom prostoru

Ti si socijalno vaspitno zapuštena osoba

Razumeo?

Vidim još se muti voda , da se narod okrene jedni protiv drugih

Razni ološi tumače svecku politku , razni diprici nikog morala i pameti procenjuju i ocenjuju

I što je najvažnije baljezgaju za medalju ..

Ne znam...videcemo kako ce stvari da se odvijaju.
Неће.
Москва ово одобрава, а Кремљ слабо чита писма фудбалера...

Odakle znas da odobrava? A i ako odobrava, nije vazna (samo) Moskva, nego i drugi prijatelji medju drzavama, koje mozemo izgubiti.

Mada, u principu, ako vlast uspe da sve njih odrzi na istom prijateljskom nivou kao i do sad, onda pola i vise mojih zamerki otpada (ne i sve), i to onih koji se odnose na politicki deo, jer nismo druzni da vodimo spoljnu politiku Amerike i njenih interesa, zapostavljajuci izbalansirano dobre odnose sa drugima.

Putin je preko Zahareve rekao šta misli o Vučiću a i onda kad je davio ono kuče pred njim,i Tramp ga je upotrebio kao mokru krpu u svojoj kampanji dakle AV je cenjen i poštovan jedino u sendvičarskim medijima i kod Đurića,Vulina i sl.pojava.Inače ovo pismo gde Koroman traži spas majčice Rusije je više nego degutantno,cenim da je i on na toj liniji Suverenisti vs Globalisti i da se mukica kreće u tim koordinatama
A i Vučić je preko Zaharove rekao što misli o Putinu

Back