Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moze li procena ovoga.
Komplet politikin zabavnik iz 1952
[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]

Prilozi

• IMG_0009.jpg
    IMG_0009.jpg
    55,3 KB · Pregleda: 13
  • IMG_0011.jpg
    IMG_0011.jpg
    48,9 KB · Pregleda: 17
  • IMG_0012.jpg
    IMG_0012.jpg
    59,6 KB · Pregleda: 15
  • IMG_0013.jpg
    IMG_0013.jpg
    38,9 KB · Pregleda: 28
KUPUJEM ANTIKVITETE:
Namestaj:vitrine,fotelje,stolove,natkasne,komode sa fijokama,kredence...
Satove :zidne sa tegovima ,stojece,stone,rucne i dzepne
Lustere i lampe:visece i stone, na struju i petrolej
Figure i predmete:0d srebra,mesinga,bronze,porculana,keramike, majolike,stakla
Ramove:za slike i ogledala
Avane,Svecnjake,Kutije za nakit,Igracke,Slike i ostale dekorativne starinske predmete

Kontakt tel: 064/136-8194 mail: mikantika@neobee.net

Prodajem stari zidni sat Rahmenuhr 1830 i stari namještaj te sliku autor Jovan Gojković

posedujem stari dzepni sat marke longines seriski broj je 2164356 na zadnjem poklopcu ije lokomotiva a iznad nesto kao grb,na unutrasnjem poklopcu pise LONGINES 4 GRANDS PRIX PARI-PARIS MILAN BRUXELLES ima ukupno 12 medalja 5 zutih u sradini a 7 ispod,sat je sa rimskim brojevima,nasao sam negde na netu da je taj proizvodjac 1912 godine pravio satove za srpsku zeleznicu,pa ako moze neko da mi kaze nesto o ovom satu i o njegovoj vrednosti,ili ako je neko zainteresovan za kupovinu neka mi se javi ovde ili na mail srbija-zemlja-heroja@hotmail.com.

posjedujem ovaj stari kolt iz 1847 godine. kolt je donesen iz amerike prije nikih 90 godina. bila su dva ista jedan je otisao u nasledstvo kod oca mi strica i gubi muse trag a drugi u moju porodicu. interesuje me imali neko koje zainteresovan za njega ozbiljno posto mislim da nije bas jeftin. vase ponude mozete ovdje dami date da vidim odgovarajul mi onda bismo lako stupili u kontakt. citao sam neke procjene dajih u zivotu ima nekih samo 100 komada

Back