Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prodajem dzepni sat TISSOT & FILS. Sat je jako star, po inicijalima bih rekao oko stotinak godina, mozda koja vise. Srebrn je, ima 15 rubina. Mehanizam je besprekoran, funkcionise. Serijski broj sa unutrasnje strane poklopca je 441533. Potrebna je manja restauracija. Ukoiliko je neko zainteresovan neka me kontaktira na mail ili PP

Poslednja izmena od moderatora:
e imam ovaj orden i jos neke u izuzetnom stanju pa ako si stvarno kolekcionar a ne nakupac i ineresuje te reci ponudu pa da vidimo.

identichan orden kao ovaj prvi sam pronashla kod sebe kuci,samo shto je u boljem stanju,kao nov.
ne znam tachno odakle je,ali predpostavljam da je pripadao mom dedi,poshto je relativno skoro preminuo pa smo veliki br.njegovih stvari preneli kod nas.

da li bi mogao neko da mi kaze neshto vishe o tom ordenu,npr.poreklo?

hvala puno

z:hi:

Posedujem dzepni sat TISSOT & FILS. Sat je jako star, po inicijalima bih rekao oko stotinak godina, mozda koja vise. Srebrn je, ima 15 rubina. Mehanizam je besprekoran, funkcionise. Serijski broj sa unutrasnje strane poklopca je 441533. Potrebna je manja restauracija, za koju mi je nekoliko sajdzija trazilo isto cenu 20-tak eura. Ne zelim ja u to da se upustam. Ne znam da li ima neku vrednost. Kolika je? I da li ste zainteresovani za ovakav sat.

Ukoliko imate stariji rucni sat javite se .
U obzir dolaze samo ocuvani modeli, jer one sa ostecenim brojcanicima niko ne zeli u kolekciji. Moguca je prodaja, kupovina ili razmena za razno. Ja predstavljam sredovecne drugare koji se time ozbiljno bave pa ukoliko imate neki model a tek tako vam godinama stoji u fijoci javite se.Ruski modeli i satovi koji rade na bateriju nisu zanimljivi mojim prijateljima koji ih sakupljaju, otkupljuju ili razmenjuju.
Dakle tema su rucni-muski satovi sa mehanizmom sviss made a ne quartzni, dzepni ili oni ruske proizvodnje. Sve kombinacije su moguce .
Javite se milanbalog71@gmail.com

KUPUJEM ANTIKVITETE:
Namestaj:vitrine,fotelje,stolove,natkasne,komode sa fijokama,kredence...
Satove :zidne sa tegovima ,stojece,stone,rucne i dzepne
Lustere i lampe:visece i stone, na struju i petrolej
Figure i predmete:0d srebra,mesinga,bronze,porculana,keramike, majolike,stakla
Ramove:za slike i ogledala
Avane,Svecnjake,Kutije za nakit,Igracke,Slike i ostale dekorativne starinske predmete

Kontakt tel: 064/136-8194 mail: mikantika@neobee.net

vidi mozes li da nadjes nesto za sebe

p4240052pk0.jpg

Prodajem dzepni sat TISSOT & FILS. Sat je jako star, po inicijalima bih rekao oko stotinak godina, mozda koja vise. Srebrn je, ima 15 rubina. Mehanizam je besprekoran, funkcionise. Serijski broj sa unutrasnje strane poklopca je 441533. Potrebna je manja restauracija, za koju mi sajdzije traze 20 eura. Posto ga prodajem ne bih se u to ja upustao. Ukoiliko je neko zainteresovan neka me kontaktira na mail ili PP.

Back