Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jovan S. Antonijevic, Beogradski casovnicar i zastupnik Longines za Srbiju pre Prvog Svetskog rata. To sto zovete pecatima su medalje kvaliteta sa sajmova. I o jednom i o drugom satu vise informacija mozete dobiti jedino uz veoma kvalitetna fotografije brojcanika i mehanizma sata (otvorena oba zadnja poklopca) i serijski broj mehanizma.

aktuelno
do 31.Oktobra specijalne cene
1. Zidni kuhinjski sat JUNGHANS, porcelan, 30-tih godina XX veka, 8 dana navijac(radi 10dana)... 40e
2. Kaminski sat, Francuska, kraj XIX veka, crni granit i mermer, 8 dana, zvoni na sat i 1/2, servisiran...210e
3. Mlin za kafu Peugeot, profesionalni, liv, muzejski eksponat, XIX vek....210e
4. Precizna vaga do 200 grama, O.LUTZ, 30-tih godina, na drvenoj kutiji, sa tegovima, odlicna...70e
5. Naliv pero CARAN D'ACHE, hexagonal, pozlata, 18k pero, nekorisceno.....75e
6.Dva sata-kukavice, nedostaju klatna i par tegova, na manjem su polomljene kazaljke (radi sa tegovima od veceg sata) + jedan kompletan ruski.....25 eura
7.Gramofon Polyphon Musik portabl, pocetkom 20-tih proslog veka.......45e
8.Aparat za brijanje svajcarske garde na navijanje!!!!........45e

imam par takvik doneo iz iraka Basra 80-tih kao pomorac njihovi tradicionalni nozevi daju se maltene deci od rodjenja prelepo uradjeni sa poludragim kamenjem trampili smo za evaporirano mleko,ulje itd imaju folklornu vrednost ovde u cg mnogi znaju poreklo takvih stvari nisam ih prodao za neku dobru cifru kad vec dobar jatagan sa belokosti mozes uzeti za nekih 300 € pa ti vidi

imam par takvik doneo iz iraka Basra 80-tih kao pomorac njihovi tradicionalni nozevi daju se maltene deci od rodjenja prelepo uradjeni sa poludragim kamenjem trampili smo za evaporirano mleko,ulje itd imaju folklornu vrednost ovde u cg mnogi znaju poreklo takvih stvari nisam ih prodao za neku dobru cifru kad vec dobar jatagan sa belokosti mozes uzeti za nekih 300 € pa ti vidi

mozes li mi reci za svaki pojedinacno odakle potice i koliko su stari?

Back