Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
postovani!
hvala vam na misljenju.na zalost nisam dovoljno upoznat sa antikvitetima koje posedujem i svaka nova informacija o njima mi mnogo znaci,cilj mog oglasavanja nije prvenstveno prodaja samih pusaka a kamoli da neko bude prevaren vec sam zeleo da se informisem o njihovim vrednostima.a,ukoliko neko bude zainteresovan mozemo razgovarati i o prodaji.bio bih vam zahvalan ukoliko biste mi mogli nesto reci oko njihovih cena?

Cao video sam sve ovo pa me interesuje skoro sam kopao neku rupu i nasao sam srebrnu kasicicu ima i zig i lik na vrhu sa natpisom bonaparta, kasicicu sam ocistio prokuvao i cini mi se kao dosta stara pa me interesuje da li vas i to interesuje i koja je vrednost. Hvala unapred

Cao video sam sve ovo pa me interesuje skoro sam kopao neku rupu i nasao sam srebrnu kasicicu ima i zig i lik na vrhu sa natpisom bonaparta, kasicicu sam ocistio prokuvao i cini mi se kao dosta stara pa me interesuje da li vas i to interesuje i koja je vrednost. Hvala unapred

Interesuje me okvirna cena sivace masine marke SINGER starosti oko 100godina, da li mozda neko zna nesto o tome?
1859_1802DoCk8rvprrji.jpg

:???:

Back