Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja imam salon kakav vi trazite.
Trosed sa medaljon naslonom, 2 fotelje i 2 stolice, sto.
Drvo je u dobrom stanju, nema stolarskih radova osim politure, i mebl treba da se menja.
Posedujem par fotelja koje su generacijama u mojoj porodici. O njihovom poreklu znam da pripadaju stilu DIREKTORIJUMA (1792-1804), na osnovu "Stilovi" u dekorativnoj umetnosti, koji je dao Muzej primenjene umetnosti Beograd. Zainteresovana sam za prodaju istih, pa ukoliko smatrate da bi Vam mogle biti od koristi predlazem dalju saradnju. Unapred hvala. Kontakt: brankica_75@yahoo.com
Posedujem par fotelja koje su generacijama u mojoj porodici. O njihovom poreklu znam da pripadaju stilu DIREKTORIJUMA (1792-1804), na osnovu "Stilovi" u dekorativnoj umetnosti, koji je dao Muzej primenjene umetnosti Beograd. Zainteresovana sam za prodaju istih; ukoliko je neko zainteresovan moze me kontaktirati na: brankica_75@yahoo.com
Posedujem par fotelja koje su generacijama u mojoj porodici. O njihovom poreklu znam da pripadaju stilu DIREKTORIJUMA (1792-1804), na osnovu "Stilovi" u dekorativnoj umetnosti, koji je dao Muzej primenjene umetnosti Beograd. Zainteresovana sam za prodaju istih; ukoliko je neko zainteresovan moze me kontaktirati na: brankica_75@yahoo.com
Zavisi da li je u kutiji ili bez nje,zatim koji je broj iza,u kakvom je stanju orden,da li je sa zamenicom ili ne...koliko buktinja ima u grbu,itd...znam da je cena drugog reda u kutiji oko 40e