Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ee imam ovaj orden i jos neke u izuzetnom stanju pa ako si stvarno kolekcionar a ne nakupac i ineresuje te reci ponudu pa da vidimo.

Prilozi

• sl.jpg
    sl.jpg
    57,6 KB · Pregleda: 173
germanikus:
KUPUJEM ANTIKVITETE:
Namestaj:vitrine,fotelje,stolove,natkasne,komode sa fijokama,kredence...
Satove :zidne sa tegovima ,stojece,stone,rucne i dzepne
Lustere i lampe:visece i stone, na struju i petrolej
Figure i predmete:0d srebra,mesinga,bronze,porculana,keramike, majolike,stakla
Ramove:za slike i ogledala
Avane,Svecnjake,Kutije za nakit,Igracke,Slike i ostale dekorativne starinske predmete

Kontakt tel: 064/136-8194 mail:mikantika@neobee.net
a mozda mashina za kucanje stara?

odlucio sam da rasprodam kojesta jer mi pare trebaju za kontrabas...
katana (kopija) u odlicnom stanju... samo da se naostri i moze sec-sec... izgleda fenomenalno... samo 30 evra
slem, italijanski, II svetski rat... izgrebane oznake, inace u odlicnom stanju, sa unutrasnjom konstrukcijom presvucenom kozom - 20 evra
kompas, vojni, star 4 godine, kao nov - 25 evra
bluz usna harmonika, Hohner, nikad svirana, D stim - 35 evra (platio sam je prosle godine u Becu 70)

Posedujem album sa fotografijama objavljen povodom smrti kralja Aleksandra I,( Uredio Stjepan Celar; Izdanje Jugoslovenske Sokolske Matice,Ljubljana;Tisak uciteljske tiskare Ljubljana; predstavnik France Struktelj) iz 1934 god,sadrzi 60 fotografija formata pribljzno A4, odlicno ocuvan.

Province:
posetujem pusku staru oko 300 godina a mozda i vise...
kovana rucno u celosti...
ispravna...
jedino je placeno 100e za preradjivanje kundaka koji je takodje originalan u celosti...
puska je prema recima nekih starih poznatija pod imenom pribodova puska...
punila se crnim barutim koji se nabijao kroz cev sipkom koja prati pusku...
oroz i mehanizam(star, i pomalo cidan) su ispravni...

puska je na prodaju a procena nije izvrsena
:roll:

Moze biti interesantna. Da li je cev ugaona? Poslji sliku na i.nis@gmx.at i koliko trazis za nju. Javi se. Pozdrav

Posedujem album sa fotografijama objavljen povodom smrti kralja Aleksandra I,( Uredio Stjepan Celar; Izdanje Jugoslovenske Sokolske Matice,Ljubljana;Tisak uciteljske tiskare Ljubljana; predstavnik France Struktelj) iz 1934 god,sadrzi 60 fotografija formata pribljzno A4, odlicno ocuvan.

Back