Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima!

Imam jedno pitanje,
Koliko se krece cena za sledeci pistolj:

Patent
Rast & Gasser
Wien

ML 64059 Wn 15

Znam da je proizvodjen od 1989. god do 1912. god
- Ovo ML bi trebalo da je oznaka za one modele koji su kopije radjene u Belgiji.
U radnom stanju je plus 1 metak.

Hvala unapred. Pozdrav

sava 5 red kruna 5 sa kutijama,veliki mali zlatni obilic,medalja za hrabrost srebrna,albanska,fr ratni 1914 1917,za vojnicke vrline,za izbor petra 1,kosovo,oslob juz krajeva,spomenica 1913,spom 14 18,odlicnog strelca,za usluge kr domu zlatna,miropomazanje u zici,dani u parizu glorie,journie,i znacka.koliko nudis

sava 5 red kruna 5 sa kutijama,veliki mali zlatni obilic,medalja za hrabrost srebrna,albanska,fr ratni 1914 1917,za vojnicke vrline,za izbor petra 1,kosovo,oslob juz krajeva,spomenica 1913,spom 14 18,odlicnog strelca,za usluge kr domu zlatna,miropomazanje u zici,dani u parizu glorie,journie,i znacka.koliko nudis

koliko košta za usluge u kraljevom domu i jel mi možete poslati slike na filipnj@gmail.com

Molim vas jedno pitanje.Jel procenu vrsite na osnovu nekih kataloga na primer,za datu oblast antikviteta,ili recimo po dostignutim cenama po aukcijskim katalozima,razumem da mozda malo nize moze da se proceni od dostignute aukcijske cene,ali me interesuje na osnovu cega radite procenu kao i da li radite aukcijsku prodaju na procenat,ako imate povoljne uslove mozemo poslovati na obostrano zadovoljstvo.

Pozdrav,procena se vrsi na osnovu desetogodisnjeg,svakodnevnog,iskustva u trgovanju antikvitetima kao i svakodnevnog pracenja specijalizovanih sajtova i kataloga koji se bave prodajom antikviteta.
Naravno, uzevsi i u obzir da pojedini predmeti na razlicitim trzistima imaju i razlicite cene.
Ukoliko imate neke predmete koje bi da procenite kontaktirajte me mailom sa fotografijama i sto boljim opisom predmeta.
Hvala na interesovanju.

dali jos uvek imate ovog Breitlinga,ako je kod vas koja bi cena bila?
dali znate jos nekoga ko ima u bilo kakvom stanju(moze i rasturen u delovima)
moj tel.je 0643225676 DACHA

nije istina da Breitling 2100 Navitimer(Pluton)nosi myota calibar
ovaj model Breitling pluton 2100 u sebi ima Esa y2 900231 bez i Esa y2 900 111 sa alarmom,pluton 3100 druge generacije istina ima u sebi myota mehanizam i nije uopste los zato sto je japanski,cak se pokazao stabilnijim od predhodnog pluton modela sa svajcarskim mehanizmom,3100 tacno dostize cenu oko 600-800 kada je u ispravnom stanju ali zato 2100 nije mnogo na ceni bas zbog problematicnog mehanizma,za sve je kriv staticki elektricitet koji je dovodio do kvara najcesce lcd dela ali se desavalo da crkne i skroz prilikom menjanja stare baterije,sat je morao biti pravilno uzemljen da se odvede st.elektricitet pa da se tek onda pristupi menjanju baterije,to nijedan casovnicar u bivsoj jugoslaviji nije praktikovao pa su donekle majstori za satove unistavali iste

Prihvatam kritiku zbog toga sto nema prilozenih fotografija, medjutim nikako nisam uspeo da ih fotografisem i da lice na nesto. Verovatno je do mene.
Original su, mogu se videti, zivim u Bgd-u. Vecina je u original kovertama na kojima se vidi datum slanja i zemlja iz koje su poslate - Engleska i Amerika...

Back