spar druze, da nisi malo precenio? Gde se to prodaju po te pare? Ja iman nekoliko viska u puno boljem stanju, pa ko velim da napravim posao.prodaje se od 100 do 150€
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
spar druze, da nisi malo precenio? Gde se to prodaju po te pare? Ja iman nekoliko viska u puno boljem stanju, pa ko velim da napravim posao.prodaje se od 100 do 150€
PRODAJEM 19 GRAMA ZLATA KVALITETA 8 KARATA. ZLATO JE LMNJEN STARI SAT JE U PITANJU.
Druze, znam ja za to, po te pare se cene, ali se ne prodaju. Pitao sa ja te sto ih cene 100 i vise E koliko su ih prodali po te pare, pa je bilo znas nismo ni jeda. Svako ima pravo da svoju robu ceni koliko misli da vredi, ali trziste procenjuje koliko je njena stvarna vrednost.usred beograda ) za radom i parabelum po 100€ a za artiljewrijski luger bez alata za punjenje nadjoh po netu za prijatalja magacin za 450$ pa neka cuva prste, ko zna kako je puniti taj magacin zna kako je to
Tih spomenica u odlicnom stanju ima da se nadje na sajmu antikviteta po 30-40E. Vidjao sam ih i na sastancima numizmaticara u svetosavskoj, ali nisam pitao za cenu.Ovo sinko nije orden nego ''spomenica rata za oslobođenje i ujedinjenje'',kako vidim na lošoj slici pozlata je spala,nema trakicu,prilično loše očuvano dakle...ne očekuj neku naročitu ponudu...
Da li neko zna da li ima mogucnosti da se na nasim prostorima nabavi pistolj mauser c96?
Tih spomenica u odlicnom stanju ima da se nadje na sajmu antikviteta po 30-40E. Vidjao sam ih i na sastancima numizmaticara u svetosavskoj, ali nisam pitao za cenu.
Molio bih gosp. Franciosa da da svoju procenu, posto je on osim za numizmatiku specijalista i za ordenje.
Tih spomenica u odlicnom stanju ima da se nadje na sajmu antikviteta po 30-40E. Vidjao sam ih i na sastancima numizmaticara u svetosavskoj, ali nisam pitao za cenu.
Molio bih gosp. Franciosa da da svoju procenu, posto je on osim za numizmatiku specijalista i za ordenje.