Који орден? Може слика и цена?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam luger parabelum iz 1940.pa me ineresujeje nesto vise o njemu.oznake i cena?
Da li mu je secivo zasticeno crnim pecenim lakom ili to samo tako izgleda na slici na kojoj je prikazana oznaka noza?FANTASTICNO OCUVAN CAMILLUS NOZ ZA BLISKU BORBU AMERICKIH MARINACA IZ WW2..OVAJ NEMA GODINU TAKO DA NECU 100% GARANTOVATI DA JE IZ TOG PERIODA..UOSTALO PRO-GOOGLUJTE ..DRSKA JE OD PRESOVANE SLAGANE KOZE,FUTROLA TAKODJE ORIGINALNA...
JAKO REDAK KOD NAS!!! FIXNO 6100DIN
NA pp.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Posto nije peceni lak kakav se danas koristi, jer se takav noz radi i dan danas, onda je najverovatnije original.Pozdrav druze,nije zastita vec kvalitetan crni mat brunir..Ove tackice i dlacice su iz unutrasnjosti futrole jer sam ga pre toga nauljio pa je pokupio..
pozdrav
Ovo nisi morao da dodajes. Svako ko se iole razume u oruzje i nozeve videce da je noz u originalnom stanju...noz nije budzen,sredjivan...originalno stanje
Mislim da je ovo dobar komentar. I moje misljenje je slicno o mnogim stvarima koje sam nabavio i sacuvao za unuke, klinci su mi vec uveliko odrasli.Steta ga je uopste i prodavati,jer realno za 6100 dinara sta mozete kupiti,na primer oko 50 litara bezolovnog benzina koji cete potrositi,a pri tome jos imate i habanje automobila,naravno ukoliko ga posedujete.Ja samo kazem da se noz ne bi trebao prodavati uopste,vec zadrzati eventualno za neke buduce generacije koje ce pre ili kasnije doci,zar ne.
Mislim da je ovo dobar komentar. I moje misljenje je slicno o mnogim stvarima koje sam nabavio i sacuvao za unuke, klinci su mi vec uveliko odrasli.
Vrednost ovog noza je objektivno veca, ali u danasnje vreme kada je kriza zavladala ljudi su nazalost prisiljeni da prodaju mnoge stvari koje su im drage da bi obezbedili osnovnu egzistenciju.
Moj otac je bio kapetan kraljeve vojske, i imam jednu sliku, ali uniforma mi ne izgleda ovako... ali OK, crno je bela... zna li neko nesto o "muslimanima" tj. Srbima islamske veroispovesti u cetnicima? Mislim na istorijsku gradju, ne na privatna misljenja...