militza84
Zainteresovan član
- Poruka
- 131
prelepa je....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupujem znacke iz perioda TITA!
Da li neko ima na prodaju pistolj TT ili cz99 i sl.. PLACAM DOBRO
Da li si mozda mislio na zatavu M57 kada si napisao TT?
Ako si mislio na zastavu ima ih koliko god hoces i nisu skupi.
TT-jci su znatno redji, narocito oni proizvedeni do kraja 1945.
Vidim da na forumu ima dosta kolekcionara koji bi svasta kupili, ali ako ikako moze dzaba.
Ova sablja ovakva kakva je sigurno vredi 100E, mozda i vise, zavisi koliko je nekom stalo da je nabavi. Na ponudi ih nema, i kada se pojave cifre su "malo" drugacije, ali "veliki" kolekcionari osetili da je coveku nuzda pa hajde da sta ucarimo.
Samo za vasu informaciju, skoro je jedan "veliki" kolekcionar, ali odlican trgovac uspeo da NDH-ziski docasnicki bodes budzen - menjana mu je drska - proda za 350E.
A vi coveku za sablju, istina nekompletnu nudite te 60E, te 75 E.
Ali ko sto rece nas narod "sve je stvar sta kome moze u obraz da stane".
da li sebe smatrate strucnjakom za fuseracije. sto ne izvadite 100 evra,kad se toliko hvalite.prazilukovic iz farbarbare krusevacke,ne moze da plati ni pomfrit na pijaci,a razume se u zaladjeno stanje seciva.da nije smesno bilo bi tuzno.
Apsolutno mrzim oružke--- tamann da su u pitanju eksponati. Koje će vam moj?
Od kada si dosla na forum samo pametujes i postavljas glupa pitanja ... nadji temu koja ti odgovara i ukljuci se u diskusiju, ne kao kriticar vec kao sagovornik - ako ti to u opste znas da budes ...Apsolutno mrzim oružke--- tamann da su u pitanju eksponati. Koje će vam moj?
Ni ovo nije loše... sem u slučaju da si neki --- all righz ---- cetnik. U tom slučaju si truba.
O.K. razumem da mrzis oruzje, al hebiga ljudi do danas nisu izmislili nista pametnije da se brane, zastite, a bogami i da napadaju.Apsolutno mrzim oružke--- tamann da su u pitanju eksponati. Koje će vam moj?