Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej da pitam........imam oko 20 dokumenata od 1880 pa do negdel 1907......ocuvani su kako koji.....neki odlicno neki onak...uglacnom se da procitati.....iam i kupoprodajni ugovor,svedocanstva nekakva,tuzbe,ugovori...i tako.......zanima koliko to OTPRILIKE vrednost ima....nije na prodaju al me bas zanima....znam da ovisi o puno toga al otprilike.... uglavnom su iz okoline Knina

Daniel Perret, rucni sat ronilacki 30 atm , celik, automatic 25j, 70 eura
JUNGHANS Zidni brodski sat , orah, 8 dana navijac, dva tona zvono, 60 eura;
Kaminski sat XIX vek, francuska, granit-mermer, bezprekoran, 8 dana navijac, 310 eura;
Mlin za kafu PEUGEOT XIX vek, muzejski eksponat, 310 eura.
MASTER"S VOICE Gramofon , portabl-navijac, svetlo braon i nekoliko ploca 190 eura.
OTKUP raznih antikviteta

063/235-292 e-mail mikele955@yahoo.com

Kubura zemlja Marocco, kubura je mnogo stara i vredna, nije utvrdjivana vrednost, po specificnom radu pretpostavljamo
da je jako stara i da se koristila u borbama svi zainteresovani i sve ponude kao i detaljnije informacije o kuburi mozete saznati na:

Mail:
kuburabelgrade@gmail.com

8 Fotografija:
http://kubura.50webs.com/

Ko se razume u Antikvitete znace o kakvom predmetu je
rec samo ozbiljnim kupcima odgovaram.

marrakech%20opera%20house.jpg

Na prodaju kolekcija od preko 300 LP ploca Elvis presley-a.Trecina nikad otvarana(u originalnom celfanu!!!)...mnogo americkih originala!!!kolekcija koja je skupljana 17 godina i najverovatnije najveca na ovim prostorima!!!Samo za prave kolekcionare i naravno samo ozbiljne ponude!!!

Back