Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prodajem nožić iz pribora iz vojničke porcije američke vojske iz perioda drugog svetskog rata, ašpvčić američke vojske takođe iz drugog svetskog rata, oznake za šapku generala PV i PVO i KoV-a Vojske Jugoslavije, prišivak za šapku ljudi iz pratnje Josipa Broza tokom njegovih krstarenja brodom Galeb i vojnu knjižicu pripadnika 26. artiljerijskog puka Kraljevine Rumunije.
Moguća zamena za oznake JNA (ratne mornarice i vojnih akadmija).

2my4vom.jpg

55huzl.jpg
PRODATO
mc7prn.jpg

72x0sl.jpg

qxjwqd.jpg
PRODATO
4vfh91.jpg

Poslednja izmena:
na prodaju.ispravan

bekca, bilo bi lepo da ga slikas i sa zadnje strane.
Pa da mu otvoris prvi poklopac, pa slikas pa orvoris i drugi poklopac, ako se nevaram taj sat treba da ima dva poklopca sa zadnje strane, pa slikas pa slikas broj sata.
To su sve podaci koji su potrebni da bi se realno procenila vrednost sata.
Ovako, samo slika sa prednje strane dosta mutna, pa cena od oka od prilike, hm...
Pozdrav

Pozdrav svima ja sam ovde novi i imao bih jedno pitanje.
Dobio sam jedan goblen da ga prodam ako mogu.
E sada ta osoba trazi 200 EUR. za to.
Ono sto znam je da je goblen star oko 50 god. i da je navodno u to vreme izradjen za 1000 DEM.
Naziv goblena je "Ciganski bracni par".

Mene zanima ako moze neko da mi pomogne dali to stvarno vredi toliko?
Ili da me uputite gde bi se mogla uraditi procena.

Hvala unapred
picturew.jpg

Kolega Stojanovicu, i ja sam svoju kolekciju starog oruzja triput skupljao.
Prvi put sam ostao bez nje jer u to doba nije bilo pojma o tome da neko moze skupljati oruzje iz Prvog i Drugog Svetskog Rata. Naravno kada je doslo do usiju panduraciji zna se. Jos sam bio srecan da me nisu murirali.
Bez druge kolekcije sam ostao u ratovima 90-ih kada sam napustio Sarajevo.
I sada s Bozjom pomoci skupljam trecu.
Za neverovati je da sam pre nekoliko godina kada sam posetio Sarajevo kupio jedan pistolj iz moje kolekcije.
Da zivim u Sarajevu verovatno bi ih sakupio jos, ali i ovo mi je dosta da me podseca na stara dobra vremena.

Druže zaslužuješ moje poštovanje

IMAM ZA PRODAJU STARI PORODICNI DZEPNI SAT, MOJA PORODICA GA JE DOBILA DAVNE 1925 GODINE OD SREMSKO ITALIJANSKOG GROFA I KNEZA LIVIJA II ODASKALSKOG, SAT JE VEOMA OCUVAN, ISPRAVAN, SAT JE NEMACKE PROIZVODNJE "THIEL" VRLO REDAK PRIMERAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back