Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I proda li pistolj star 98 godina za hiljadu i vise evra ili neke druge monete koja je naravno jaca od evra,meni je ovo sve bilo jako smesno dok sam citao i ne mogu da se otmem utisku da i dalje ima ljudi koji misle da ako poseduju stvar staru sto godina da ona nesto i vredi ako dobijes i 200 evra za to budi srecan

@ ENADIN,
vidim da se javljas da prodajes Luger, ali lepis slicice sa neta.
Slikaj to sto prodajes pa zalerpi slicice da vidimo sta je po sredi.
A sada par pitanjace za sve koji bi to eventualno i kupili.
Posto je ENADIN iz Albanije: kako mislite da to uvezete?
Koliko je meni poznato, za uvoz oruzja je potrebno posebno odobrenje. Ako je verovati ljudima koji stampaju "Kalibar", a ja im verujem, do sada niko kao privatno lice nije dobio takvu dozvolu.
Sledece pitanje je da li i jedan kolekcionar koji je normalan misli da mu se isplati da tako nesto kupi na crno.
Kada ga uhvati policija u takvoj raboti ode kolekcija i to cela, nece mu vise4 dozvoliti da ima ni kuhinjski noz kako treba.

Ako je on iz Albanije ja sam sa Floride.

memam nista sto bi menjao treba mi za dekoraciju zato pitam imali municije lepse izgleda koja bi bila cena i kako bi dobio papire za tako nesto veliki pzdrav

pini jel se ti to salis samnom?
Hoces da kupis MG34, kupio bi i malo municije, tek onako da malo senlucis na svadbi ili da pripretis komsiji kada njegovo pile pretrci u tvoje dvoriste, a onda biser pitanje kako bi dobio papire za tako nesto
Momak, ja znam kako sam registrovao oruzje koje imam i kako sam pribavljao papire za njega, ali ti garant nemozes na taj nacin.
Nego, blago cica Jevdokanu, u policiju pa pitaj sta se i pod kojim uslovima moze registrovati.
I jedan savet za pocetak.
Prvo se raspitaj o : Nacionalnoj asocijaciji za Oruzje Srbije, imas ih i na internetu, pa se kod njih raspitaj kako se registruju sakuplaci oruzja, sta ti sve za to treba itd, itd.
A MG34 u ispravnom stanju nije dekoracija za kafanu ili kafic, jerbo moze i da opali, pa bogami i da ubije nedaj Boze.

Posedujem oko 500 filmskih plakata iz perioda 1950-1980, koje prodajem. Ako je neko zainteresovan, neka mi da spisak onih filmova koji ga interesuju, a ja ću odgovoriti koje imam.
Takođe sam zainteresovana za kupovinu razglednica Smedereva.
Mogućnost zamene plakata za razglednice je takođe otvorena.

Dali bih moga da znam po kojoj ceni prodajete plakate a mene bi recimo interesovali sledeci plakati
01. Kapetan Lesi
02. Esalon Doktora M
03. Karolina Rijecka
04. Pesma Sa Kumbare
05. Konjuh Planinom
06. Zadatak Majora Leksa
07. Crni Labud
08. Bagdadski Lopov
09. Dilizansa Snova
10. Solaja
11. Bolje Je Umeti
12. U Senci Vesala
13. Makedonska Krvava Svadba
14. Uzavreli Grad
15. Servisna Stanica
16. Zenica
17. Cetiri Jahaca
18. Sedam Samuraja
19. Rio Grande
20. Tramvaj Nazvan Ceznja itd...........

PS Posedujem velik broj plakata pa ako si zainteresovan za razmenu . Pozdrav Ludi Konj

Kako da ispisem poruku na ovom Bloguhttp://forum.krstarica.com/images/smilies/g062bx5.gif
Liblet
FILMSKI PLAKATI I RAZGLEDNICE
Posedujem oko 500 filmskih plakata iz perioda 1950-1980, koje prodajem. Ako je neko zainteresovan, neka mi da spisak onih filmova koji ga interesuju, a ja ću odgovoriti koje imam.
Takođe sam zainteresovana za kupovinu razglednica Smedereva.
Mogućnost zamene plakata za razglednice je takođe otvorena.

Prodajem pepeljaru izlivenu od bronze, dimenzija 185 x 105 mm. Težina joj je ~ 660 g. Sporadično su vidljivi tragovi prevlake od belog metala. (Rečeno mi je da su ih imali u Komandi ratnog vazduhoplovstva Kraljevine Jugoslavije?!) Na krajevima krila su aplicirani amblemski znakovi: pilota - levo odn. navigatora - desno. Nažalost, čini se da fotke nisu baš najbolje. Kontakt telefon 0641309478.

Prilozi

• Resize of A b.jpg
    Resize of A b.jpg
    9,3 KB · Pregleda: 30
  • Resize of A rs.jpg
    Resize of A rs.jpg
    12,3 KB · Pregleda: 30
  • Resize of A t.jpg
    Resize of A t.jpg
    10,7 KB · Pregleda: 35
  • Resize of A ls.jpg
    Resize of A ls.jpg
    11,4 KB · Pregleda: 29
Postovani,
mislim da je dobro da ste postavili slike i postavili pitanje o toj pepeljari.
To sto Vam do sada niko nije odgovorio neznaci i da mozda neko nece.
Ja nisam strucnjak za tu vrstu starina, pa Vam na zalost nemogu nista reci o tome.
Ja sam zainteresovan da je kupim iz licnih razloga.
Jedan moj rodjak je bio pilot Kraljevske vojske i od njega mi je ostalo nekoliko sitnica. Naravno, ta pepeljara nije njegova ostavstina, ali mislim da bi se lepo uklopila u ostale sitnice.
Posto po momj misljenju stvari oko prodaje predmet nepoznatog porekla i vrednosti netreba prelamati preko kolena jer se mogu napraviti velike greske-u bescenje prodati vrlo vredne stvari-Vi jos malo proguglajte, raspitajte se, a i ja cu.
Pa se cujemo za neko vreme kada i Vi i ja budemo imali malo vise informacija o cemu se radi.
S postovanjem

Back