Oglasna tabla za antikvitete

• Začetnik teme Začetnik teme ivaena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1) AUTOR:A.SERAFIMOVIC NASLOV:GVOZDENA BUJICA 1946 godina,stamparija kultura beograd,tiraz cirilica 20000 primeraka
2) AUTOR:TEODOR PLIVIJE NASLOV:MOSKVA 1953 godina,stamparija rad beograd
3)AUTOR:KARL MARKS NASLOV:PISMA KUGELMANU 1951 godina,stamparija kultura beograd,biblioteka marksizma-lenjinizma,tiraz 20000 primeraka

ZNAM DA KNJIGE NISU TOLIKO STARE ALI SAM CUO DA SU RETKE!!!
STA VI MISLITE???

Posedujem 2 ikone.Jedna iz 18veka a druga sterija,pa bi me zanimalo koliko one vrede?
Pored toga posjedujem dosta starog oruzja,bodiza,sablji iz 15 do 19 veka.
I za njih bi me zanimalo vrednost i gde to mogu da prodam.
Unapred zahvalan

Posedujem kovani novac iz 1993 godine iz vremena hipo inflacije u apoenima :
5 para,10 para,20 para,50 para ,1 dinar,2 dinara,5 dinara,10 dinara,20 dinara,50 i 100 dinara,
Kolekcija je odlicno i jos jace od nje ocuvana,sto znaci da sam je dobio njih nekolikokolekcija direktno iz kovacnice sa TOPCIDERA davne 1993 godine
ako te interesuje ti se javi na ovaj Email veseli_valjevci@yahoo.co.uk pozdrav

ivaena:
otkupljujem antikvitete - poseban naglasak na predmete koji datiraju iz doba Austrougarske :stari namestaj ,posudje , nakit,ukrasni predmeti,stari satovi,.....ukratko sve.Pozeljni su i predmeti iz doba Dubrovacke republike ,Venecije itd.

Draga Ivaena

Posedujem pisacu mašinu, iz 1936. godine, marke "ADLER". Mašina je u radnom stanju, dobro očuvana, sa pločicom na kojoj su podaci uvoznika - ime, prezime, broj telefona, koju bih prodao. U prilogu Vam dostavljam fotografije.

Ukoliko ste zainteresovani za otkup, možete me kontaktirati na e-mail, ili telefon 062/306-185.
tolstoj@yubc.net

S poštovanjem,

Trajkovski, Beograd

ackan:
prodajem petokrake i razne druge oznake jna i vj.

Da li imas zvezdu petokraku za vojne slizbenike-srebrno bele boje (oficirsku)Podloska i rubovi oko crvenog emajla su SBB. Jako sam zainteresovan za nju.
Pored toga interesuje me shevron ,,COBRE,, i ostalih specijalnih jedinica VP.
U slucaju da imas nesto od policijskih oznaka kao sto su Savezni MUP SRJ ili zandarmerija javi mi se na moj E-mail
Nebojsa

Back