Oglasi za polovne automobile

Ocu,vratice nam krstarica oglase,jesi znao da sam se zbog njih registrovao,jesi znao da su ih ukinuli jer nam nisu pomogli da nesto prodamo,dok smo se besplatno oglasavali nismo nista prodavali,oces da kazes da ce se to promeniti placanjem,nece.
Ma samo pokušavam da ti objasnim zašto se Srbi nikada neće obogatiti.

Zato što prosečnom Srbinu možeš sve da uradiš, možeš da odereš dupe da mu pomogneš da on proda nešto i zaradi, uložiš ozbiljne pare u to, i on sam napravi dobar biznis, ali taj Srbin opet gleda kako da te zajebe. Znači ti radiš za njega, a on umesto da ti se oduži gleda kako da te zajebe i da ti ne plati ništa.

Taj način razmišljanja karakteristika je sitne i vazda proklete sirotinje, koja će uprkos svim parama to zauvek ostati. Moto je jedan "da meni bude bolje, a vi ostali crknite".

Ne radi se ovde o meni i sajtu,nego sta je bilo pre a sta bi sad da izmisle za nase dobro sta kosta,za moje dobro nije jer nije bilo vajde ni kad je bilo besplatno,takodje ima konkurencija koja ce biti besplatna koja nema izgovore za placanje,isti fazon da uvedu seljaku na pijaci kasu,za njegovo dobro u pm,jel moguce da ste toliko naivni,ja cime se bavim ne prodajem maglu a svi oko mene su glumci i psiholozi,veze nemaju s tim cime se bave,otvoricemo profile na svim sajtovima gde moze da se oglasava,otvoricemo nase sajtove ima i toga besplatno
Dodju na bubanj potok plate zakup mesta,treba im za gorivo,smrzavaju se i koga zabole sto ne mogu nista da prodaju jos ih kupci drkaju spustaju cene

Meni je upao neki Rumun na Facebook konto ..Provalio sam ga jer sam odjednom počeo da dobijam pitanja na Engleskom i Rumuskom oko nekih auta a posto sam imao auta na prodaju nisam ga provalio odmah ali kad su pitanja počela o nekim američkim modelima tu mi je postalo sumnjivo..Oko 10-15 oglasa je lik opalio po USA i Kanadi a posto mi je kartica bila registrovana skinuo je nekih 100€ za oglase ..Sreća pa sam ga snimio prvi dan .. Nemam pojma koja je prevara u pitanju..mozda uzimaju kaparu od ljudi
Fejsbuk je veliko zlo, tu su najvece prevare

Kada sam krenuo na PA da se oglasavan,paket za 5 oglasa je bio 1900 din a onda svakog 1.Januara ide cena za po 500 din gorw pa je islo 2400,2900,3400 a onda 3900 a onda bum 5400 jer su skontali da mogu i vise da uzmu a i ranije pa krece povecanje od 1.Decembra a sad su nas takodje obavestili da imaju nov cenovnik.
Cena oglasavanja jednog vozila koje nije registrovano je nekad bilo 1000 din a sad je najavljeno da ce biti 2400 din.
Euro je stabilan a cena ide samo tako gore.
Da ne pricam kako su se nekad dobijali krediti ako redovno placas a sa tim kreditima se moglo oglasiti dodatno vozilo. Prvo je bio jedn kredit jedno vozilo a onda krece dva kredita za jedno vozilo a danas vise ne moze da se oglasi kreditom nego se placa 46,8 din jedan dan oglasavanja ako prebacim preko 5 koji su u paketu.
Danas krediti sluze da pocevenis oglas i da kao bude vidjeniji sto je najobicnija glupost jer onaj ko kupuje ce pogledati sve oglase.

Back