dmozar
Početnik
- Poruka
- 1
Pitanje, polovni automobili su postali preskupi, počeli da naplaćuju i obične oglase, da li ima alternativa njima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KP kupujem prodajem i tu mozes da kacis besplatno oglas...moze i na fejsu u nekoj grupi posto on vise sluzi kao oglasnik.Pitanje, polovni automobili su postali preskupi, počeli da naplaćuju i obične oglase, da li ima alternativa njima?
Pitanje, polovni automobili su postali preskupi, počeli da naplaćuju i obične oglase, da li ima alternativa njima?
u marketingu nema nista besplatno.Bojkot placanja
ako ne platis imaces mizeran ric tako da je to mrka kapa.
Ne moras da platis oglas ili taj boost ..Obnovis ga svake sedmice sa manjim izmenama i on automatski ide gore Nzn kako je u Srbiji ali ovde kod mene je Facebook br1 tj marketplace ..Razlika je sto marketplce gura oglas prema potencijalnim mušterijama a kod ostalih je pasivan..Tako da vredi i platiti nije ni skupoako ne platis imaces mizeran ric tako da je to mrka kapa.
A do juce je moglo au marketingu nema nista besplatno.
ako hoces da budes vidljiv moras da platis
moglo je do pre 3..4 godineA do juce je moglo a
ali sad se upravo vracas na placanje.Ne moras da platis oglas ili taj boost ..Obnovis ga svake sedmice sa manjim izmenama i on automatski ide gore Nzn kako je u Srbiji ali ovde kod mene je Facebook br1 tj marketplace ..Razlika je sto marketplce gura oglas prema potencijalnim mušterijama a kod ostalih je pasivan..Tako da vredi i platiti nije ni skupo
moraces ako zelis da postignes rezultat.Placati necemo
На сајту половни аутомобили плаћени огласи су у врху и углавном су ми одбојни. Њих већином прескочим.u marketingu nema nista besplatno.
ako hoces da budes vidljiv moras da platis
to je druga stvar. to je sajt sa besplatnim oglasima.На сајту половни аутомобили плаћени огласи су у врху и углавном су ми одбојни. Њих већином прескочим.
Nisu na kp zatvorili nego ogranicili broj oglasa,tako me siluju da predjem na postpaid od 1000 din a ja im se smejem da ne potrosim mesecno ni 100moraces ako zelis da postignes rezultat.
prosto te zatvore.
Pa da ali sve zavisi od toga šta ..ako prodaješ neko vozilo npr dosta povoljno kojeg želiš da se rešiš onda ne treba placati nista Jer ce te naci ovi koji cesljaju 24/7 ..ako je cena dobra i prodaja traje neko vreme a želiš da izdignes oglas da bi imao veci broj pregleda onda moraš jer se gubiš nakon nekoliko dana.ali sad se upravo vracas na placanje.
to je ono sta i ja pricam.
Zajebi ih ako možeš pošto ti ne pružaju nikakvu uslugu niti ti pomažu da prodaš bilo šta.Nisu na kp zatvorili nego ogranicili broj oglasa,tako me siluju da predjem na postpaid od 1000 din a ja im se smejem da ne potrosim mesecno ni 100
Ocu,vratice nam krstarica oglase,jesi znao da sam se zbog njih registrovao,jesi znao da su ih ukinuli jer nam nisu pomogli da nesto prodamo,dok smo se besplatno oglasavali nismo nista prodavali,oces da kazes da ce se to promeniti placanjem,nece.Zajebi ih ako možeš pošto ti ne pružaju nikakvu uslugu niti ti pomažu da prodaš bilo šta.