Oglasi za polovne automobile

ako ne platis imaces mizeran ric tako da je to mrka kapa.
Ne moras da platis oglas ili taj boost ..Obnovis ga svake sedmice sa manjim izmenama i on automatski ide gore Nzn kako je u Srbiji ali ovde kod mene je Facebook br1 tj marketplace ..Razlika je sto marketplce gura oglas prema potencijalnim mušterijama a kod ostalih je pasivan..Tako da vredi i platiti nije ni skupo

Poslednja izmena:
Ne moras da platis oglas ili taj boost ..Obnovis ga svake sedmice sa manjim izmenama i on automatski ide gore Nzn kako je u Srbiji ali ovde kod mene je Facebook br1 tj marketplace ..Razlika je sto marketplce gura oglas prema potencijalnim mušterijama a kod ostalih je pasivan..Tako da vredi i platiti nije ni skupo
ali sad se upravo vracas na placanje.
to je ono sta i ja pricam.

Halo oglasi kad su bili oglasavao sam se preko lika za neku kompenzaciju,nikad me niko nije zvao,a tako i dan danas i drago mi je sto ce temu i aliexpres da ih sjebe,pazi nije im dosta od reklama i banera,ocu da oglasim polovne stvari koje ne nosim da platim,pa nisam poludeo

Meni je upao neki Rumun na Facebook konto ..Provalio sam ga jer sam odjednom počeo da dobijam pitanja na Engleskom i Rumuskom oko nekih auta a posto sam imao auta na prodaju nisam ga provalio odmah ali kad su pitanja počela o nekim američkim modelima tu mi je postalo sumnjivo..Oko 10-15 oglasa je lik opalio po USA i Kanadi a posto mi je kartica bila registrovana skinuo je nekih 100€ za oglase ..Sreća pa sam ga snimio prvi dan .. Nemam pojma koja je prevara u pitanju..mozda uzimaju kaparu od ljudi

ali sad se upravo vracas na placanje.
to je ono sta i ja pricam.
Pa da ali sve zavisi od toga šta ..ako prodaješ neko vozilo npr dosta povoljno kojeg želiš da se rešiš onda ne treba placati nista Jer ce te naci ovi koji cesljaju 24/7 ..ako je cena dobra i prodaja traje neko vreme a želiš da izdignes oglas da bi imao veci broj pregleda onda moraš jer se gubiš nakon nekoliko dana.

Google je zlo kosta prvih 4 mesta dosta ..Ja sam radio uporedo Adword i SEO 4-5 godina i sad sam odmah ispod tih prvih klik reklamnih mesta ali je bilo bas gadno placati klikove ..Klik zna otici na 4-5€ po komadu a to je Danska i nekih par reci sa jedno 15 ostalih firmi e sad zamiskite kako je u Američkim državama gde je bas gužva za te pozicije ..Strasno skupa rabota .Za one koji se pitaju otkud Google pare :)

Poslednja izmena:

Back