white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
nebitno odakle si, ideja je bolidna kako god okrenes, srecno.Ne se sekiras nisam iz Srbije, kod vas je sve OK![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nebitno odakle si, ideja je bolidna kako god okrenes, srecno.Ne se sekiras nisam iz Srbije, kod vas je sve OK![]()
Teodora, to nije lepo. Tema je otvorena, nikog ne vredja, saljivog je tipanebitno odakle si, ideja je bolidna kako god okrenes, srecno.
Bridget, briga me. Rekla sam svoje misljenje za temu a ne za osobu koja ju je postavila,molim lepo. Pozz.Teodora, to nije lepo. Tema je otvorena, nikog ne vredja, saljivog je tipa
Ja se bogami nisam salilaTeodora, to nije lepo. Tema je otvorena, nikog ne vredja, saljivog je tipa
Opet nije lepo, sve si okej napisalaJa se bogami nisam salila![]()
znamJa se bogami nisam salila![]()
Ko zna, mozda je negdje falila tacka, zarez...Opet nije lepo, sve si okej napisala
Vise mecena nego ovo drugoDakle'm,...traži se muški "mecena"!Ljubitelj umetnosti i lepih žena.
P.S Ja bih kupila jednu takvu sliku u ulju na platnu, ako je budem mogla platiti, ofc!Ako ne ,naćiću nekog da mi kupi.![]()
umetnost i novac, hah, ako zaista mislite da cete naci ovakav skup nepodopstina u nekome a da vam ne bude kost u grlu na dnevnoj bazi, onda ne znate nista o astrologiji. ili su vas ovan i blizanac ili jedan sa oboma teze povredili?Muskarac rodjen u znaku Jarca, podznak Skorpion, a moze i Devica podznak Skorpio, mesec nije bitan, Venera obavezno u vodoliji...
Ne sme imati nista u ovnu i blizancu
Starost 45 najmanje do 65 godina najvise, nista ispod i iznad toga.
Izgled nije bitan uopste, finansije pozeljno tek toliko da moze da pogura umetnost...
Unapred zahvalna Skorpija, udata al kao da nije![]()
nemam zivce za njih, stvarno nemamumetnost i novac, hah, ako zaista mislite da cete naci ovakav skup nepodopstina u nekome a da vam ne bude kost u grlu na dnevnoj bazi, onda ne znate nista o astrologiji. ili su vas ovan i blizanac ili jedan sa oboma teze povredili?