Ogirinalna km fiat punto

Kako da se proverim orignialnu km na fiat puntu u Beogradu?

Ne mozesh.

Barem ne precizno, to je sigurno.

Al' moze da se proceni ono ako ti kaze lik recimo da je preshao 50 hiljada a majstor po motoru vidi da je sigurno 300+ onda znash da nije originalna... :lol:

Edit: Jaoooo sad' sam ti video onu drugu temu pomerana tabla... :lol: ... sigurno nije preshao sto iljada odma da ti kazem... vec mnogo vishe... a verovatno je i van bio... :lol:

Je*iga brate.

Poslednja izmena:
[Ne_Vazim_Se];15538242:
Ne mozesh.

Barem ne precizno, to je sigurno.

Al' moze da se proceni ono ako ti kaze lik recimo da je preshao 50 hiljada a majstor po motoru vidi da je sigurno 300+ onda znash da nije originalna... :lol:

Edit: Jaoooo sad' sam ti video onu drugu temu pomerana tabla... :lol: ... sigurno nije preshao sto iljada odma da ti kazem... vec mnogo vishe... a verovatno je i van bio... :lol:

Je*iga brate.

EEeeee nemoj da palis.......svi majstori mi rekli da je OK.........pa cak i kod Bogunovica.......kazu da je super............ne curi ulje nigde po motoru.........amortizeri funkcionisu...........malo se cuje auspuh..........ali je sasvim sasvim OK..........cak je i brz........verovatno je presao malo vise nego sto pise...........u srbiji je presao za dve i po godine 18000............otisao u Grcku, vozio 140.........vratio se..........moze i vise..........ali je nestabilan........

EEeeee nemoj da palis.......svi majstori mi rekli da je OK.........pa cak i kod Bogunovica.......kazu da je super............ne curi ulje nigde po motoru.........amortizeri funkcionisu...........malo se cuje auspuh..........ali je sasvim sasvim OK..........cak je i brz........verovatno je presao malo vise nego sto pise...........u srbiji je presao za dve i po godine 18000............otisao u Grcku, vozio 140.........vratio se..........moze i vise..........ali je nestabilan........

Pa lepo ti kazem post ispod opushteno ako moze on josh dosta... ako je nestabilan preko 140 to ti je verovatno do trapa, vidi da l' treba da se centrtira...

izvini a kako se ukucavaju brojevi na displeju.......

:lol:

izvini a kako se ukucavaju brojevi na displeju.......
treba ukucati i "pray the lord" :)
šalimo se samo
kao što je Dule napisao nema provere kilometraže na puntu.
što manje znaš to je bolje.
ako je za utehu velika većina automobila na našim placevima je sa vraćenom kilometražom i falš servisnim pa se ljudi ipak vozikaju.
noviji automili nemaju problema sa korozijom, motori prelaze bez većih havarija 300...400kkm, kočnice, amortizeri i trap i onako spadaju u potrošne delove i redovno održavanje, delovi za punta nisu skupi.
dakle ako je tebi auto dobar, samo opušteno.
optimisti bi rekli da je moguće da ti je kilometraža možda uvećana "zbog carine".

Back