Bumbar
Ističe se
- Poruka
- 2.963
Sve-kompletpotenciju? erekciju? kondiciju???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve-kompletpotenciju? erekciju? kondiciju???
Pa ofucao se jebte, šta ima da se objašnjava. To ti je kao kad bi pitao da ti neko definiše šta znači kad za nekog kažu da se ugojioШта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
Не знам знам да мушкарци умеју рећи често офуцала се од к.урца али чини ми се да овде нема знака једнакости.Шта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
Olindrao se. Ostao bez mozga i dostojanstva.Шта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
kako ovo dobro zvuči... baš bi bilo zanimljivo pročitati rečenice prije i poslije oveOlindrao se. Ostao bez mozga i dostojanstva.
Svi vozovi otišli a on ostao na peronu, zarozan u dimu lokomotive na peronu, još uvek glumeći dečarca, koji je nekada davno postojao.
![]()
Trebalo je da ga pokupi sa tog perona, ne da ga ostavi u toj čamotinji.kako ovo dobro zvuči... baš bi bilo zanimljivo pročitati rečenice prije i poslije ove![]()
Tako je. Propo ko kauč. Naročito bude očito kod dobrih frajera koji padnu k za uši. Fizički i mentalno.Проп'о.
То се каже за неког ко је раније био добра прилика и жесток фрајер, па после проп'о, тј. ни слика од некадашњег фрајера.
Е, сад...то може да буде нпр. оженио се, жена му спрема масну и висококалоричну храну, па се угојио и оћелавио,
то. нпр. не би био проблем ако у међувремену напредовао у каријери, па зарадио велике паре,
али ако није направио каријеру, а не води више рачуна о изгледу, већ је проп'о, е онда мора да слуша иза леђа коментаре својих вршњакиња како се офуцао.
Zapostavio seШта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
Mogu, naravno. To su obično one prave žene kako ih ovdje, a i u stvarnom svijetu nazovaju muškarci. One paćenice što peru, kuhaju, čiste, same brinu o djeci, dočekuju, ispraćaje, bez radnog vremena i nagrade za rad i trud.Ali i žene mogu da se ofucaju!
Po meni obično se vezuje za neku osobu koja je ranije kod sebe vodila računa o svemu, od izgleda do načina života, a najednom prestala da mari i zapostavila se.Шта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?
Konkretno se to odnosi na muškarce od 50+. Čast izuzetcima, onima koji imaju nekakav položaj u društvu i kintu više, pa se dočepaju mladoga mesa za ličnu promociju kod zavidnih i kod sebe samoga. Ti i takvi odu u krajnost, te se ofarbaju, kupe markirane krpe i imitiraju mladalačke kretnje u vidu razmahivanja rukama, prebacivanja ključeva od auta iz jedne ruke u drugu, dodaju gas i sl.
Trebaš i jednu temu o njima da otvoriš.
Drugi, koji nemaju nekakave zavidne finansije, kojima djeca studiraju ili su osnovali porodice su skromnog izgleda, koji ne mora nužno biti loša slika, ali i neutralna može potpasti pod ofucano. Ofucani bi po definiciji trebao biti porodičan čovjek, kome žena uzima skoro svu platu, koji se ne brije redovno, nema adekvatnu frizuru, stomak mu je predhodnica, odjeća iz naftalina itd.
Pitomi,ćelavi, zdudani, tihi?! A gdje pronaći takvoga? Spusti malo kriterijum, ti odmah na klasu!!Meni deluje kao osveta nekadasnjih devojaka koje doticni nije hteo kao mladic.
Svako stari na svoj nacin. Totalno mi je sasavo vec i sada da komentarisem ko kako nosi godine, da li ulaze u sebe "da se vidi".
Mozda ulaze covek u pametnije stvari. Mozda je shvatio da nije sve u izgledu. Mozda mu zdravlje stoji na klacklici.
Ipak je frajer onaj do 35.
Zenska ona do 35.
Preko toga, mogu da kazem lep covek ili lepa zena, ali sanse nema da bih bila u crno belim, frajer - ofucanko, relacijama.
Meni su nekako i drazi ti koji zadnji dinar daju deci, pitomi i tihi, malo celavi i zdudani.
Svoju paznju bih ka takvom usmerila. Mislim da bi mi bilo lepse sa njim nego sa nekim ko mnogo ulaze u izgled, vremena, paznje, snage...
Nije ti neki primer,...ne shvati kao kompliment ali ovaj " ti "desno liči na muškarca, dok ovaj levo " ti " liči na "maminu mazu".Dobjasnim lichnim primerom
I ja isto to mislim. I jakna.Izlizale mu se farmerke.
To je vrsni ( slavni) je.ač, koga je pregazilo vreme!Шта конкретно значи кад некад жене за мушкарца кажу да се офуцао ? Јел може да објасни неко дефиницију тог израза из женског угла ?