Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.389
Kvota 1.000000000000000000000000001 da neki Arapi preuzimaju peNIS 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kvota 1.000000000000000000000000001 da neki Arapi preuzimajupeNIS![]()
Vole Ameri Arape i obrnutoNema od toga ništa. Neće Amerikanci dopustit rusku muljažu sa dvoglavim Arapima. Tako su rekli.

Vole Ameri Arape i obrnuto![]()
Alah je veliki ali je Tramp većiU ovom slučaju od toga neće biti ništa

Ал на челу Србије је "див јунак" који је обранио србе у Глини, није дао газиводе и остали "ситниш". Не кличу му залуд "Србине"!znači imperija američka zadaje udarac srbiji.....

ne shvatam zasto ja ne mogu na pijaci kupiti paradjz od onog od koga ja ocu ?Saga se privodi kraju.
OFAC je zvanično i nedvosmisleno zatražio potpuni izlazak ruskog kapitala iz NIS-a. Ništa od scenaria Orban.
Sednica vlade sutra uz naravno njega.
Šta sledi, keširanje mnogo para, nacionalizacija ili trpljenje u ime bratstva....saznaćemo definitivno sutra.
Đedović Handanović: SAD nisu produžile licencu NIS-u, slede možda i najteže odluke u našoj istoriji
Sto pre to bolje.FSB kapital, mrsh iz Srbije!
E ako to ne spasi Ruse u NIS-u nista nece.

ja ne mogu na pijaci kupiti paradjz... cela planeta omrzla anglo-amerikance
jel moguce da se ne stidis sto ovde pises na engleski jezik ?Yeah, that makes a lot of sense
jel moguce da se ne stidis sto ovde pises na engleski jezik ?
Ja bih u zemlju propao od srama.
al da budem iskren, i ja bih za 100 funti (sterlinga) "zaboravio" moj maternji srpski jezik.Doing it proudly & purposefully
It also makes your ilk feel malicious spells are being cast, and that's super-fun
al da budem iskren, i ja bih za 100 funti (sterlinga) "zaboravio" moj maternji srpski jezik.
moro sam da imam dvojku.............da ne ponavljam godinu.To be fair nikad ga i nisi znao za više od dvojke. "pises na engleski jezik"
Za svoje nespehe ovaj narod narednih 300 godina ima da optuzuje Tita,jedinog drzavnika koji je na ovim prostorima zaveo kakav takav red.
Kvota 1.000000000000000000000000001 da neki Arapi preuzimajupeNIS![]()