odvracanje paznje... :D

Što reče "kokoška koja stepuje" kad je došlo do sexa....prošao je sve krugove Pakla...sa prelaznom ocenom...tako da ništa ne može da nas "omete"...možda neka nuklearna katastrofa ili zemljotres, poplava.....cunami.... Mada bi verovatno tripovali da se krevet ljulja zbog nas a ne usled elementarne nepogode.....

:hahaha::hahaha::rotf: E ovo je istina.
ovo vam moram ispričati. Kod nas preksinoc bio zemljotres ( 5 stepeni ). Ja i dragi se :heart: drmali pokrevetu. Nisam ni skontala da je ista bilo. Ujutro mene mama zove,da pita jesmo li mi osjetili zemljotres, a mi: :confused: Kakav zemljotres. Bas je bio.Kad?
Pa oko 23.00, a mi puknemo u smjeh, kod nas se nesto drugo treslo, tako da zemlju nismo ni primjetili. :rotf:

kad jednom krenem, nema stajanja :D

diablo.gif

na korak ste od "opstenja" .... svi preduslovi su zadovoljeni....sex u vazduhu....
ali fijasko !

sta je to sto vam odvraca paznju da se ne "kljucnete"?

(inspiracija je drugarica koja prica da ima najruznije prste na nogama i nikada neskida carape pred deckom jer je blam)....

kad nanjusim sex u vazduhu pa nema toga sto bi mi omelo paznju osim da izvadi krcalicu za orahe i da krene ka mojim moodima :D....

Hm...ne mogu trenutno da se setim bilo cega sto bi mi ubilo zelju za sexom ako mi je bas do toga,tj ako je vazduh takav kakav jeste ...

Desilo kad sam bila mladja da njegova keva upadne u sobu pa posle toga je malo atmosfera narushena jel :) Desilo mi jednom u kolima (19 god, nema se gde) sa momkom da nam se neki klinja zalepio se na staklo od kola i gleda nas...i nismo odmah ni skontali al ne da sam vrisnula kad sam pogledala u prozor i videla shake na staklu i grimasu malog...jaoj strasno, a jos bilo u sred shumice..otkud se to stvorenje stvorilo bog te pita..

na korak ste od "opstenja" .... svi preduslovi su zadovoljeni....sex u vazduhu....
ali fijasko !

sta je to sto vam odvraca paznju da se ne "kljucnete"?

Кад дође до тога значи да желим и ништа, али баш ништа ми не може одвући пажњу.

Добро, можда пожар или поплава у стану, мада ми се није десило па не могу да будем сигурна. :)

Desilo kad sam bila mladja da njegova keva upadne u sobu pa posle toga je malo atmosfera narushena jel :) Desilo mi jednom u kolima (19 god, nema se gde) sa momkom da nam se neki klinja zalepio se na staklo od kola i gleda nas...i nismo odmah ni skontali al ne da sam vrisnula kad sam pogledala u prozor i videla shake na staklu i grimasu malog...jaoj strasno, a jos bilo u sred shumice..otkud se to stvorenje stvorilo bog te pita..

Cu nje odakle se stvorilo.
Plasite decu po parkicima u sitne sate.
Nema smisla. Sram vas bilo.

jednom smo bili u kolima, neka njiva pored
a kako su oni vojvodjanski putevi, svako stajaliste ima put u njivu izmedju medja i td.
i u jednom trenutku svetla, ona pocela da vristi, ja ne prestajem
neka pucaju, nemoj sad prekidati :mrgreen:
odmah su okrenuli, izgleda nekome zauzeli mesto :lol:

Back